Bir Türkiye Minecraft Mimar,Builder Grubu Açsak Nasıl olur ??

Sizce Nasıl Olur

• Kullanılan toplam oy
    6

minerbaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Minecraft TR ekibi olarak Bir mimar grubu açsak anlayan kişileri alsak tbi forumdaki rütbelere göre değil rütbesi az olup bu konulardan anlayan çok kişi var bkz.(ben) :D

Gelmek isteyenler

Ad: Serkan

Soyad: gk

Skype Serkangk05

Sizce nasıl olur forumda böyle bir şey açmak isteyen çok kişi var .

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftürk'de mimar mıydın ? Hay Allah hiç görmemiştim...

minerbaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftürk'de mimar mıydın ? Hay Allah hiç görmemiştim...
Düzgün oku yazdığımı ordada zaten rütbelere göre olmasın yazıyo hatta bkz.ben bile yazdım hee tabi gelmek istemeyen gelmesin.[DOUBLEPOST=1378089690,1378089545][/DOUBLEPOST]Dur kardeş senin için düzeltiyim .) Arkadaşlar Minecraft TR üyeleri olarak Bir mimar grubu açsak anlayan kişileri alsak tbi forumdaki rütbelere göre değil rütbesi az olup bu konulardan anlayan çok kişi var bkz.(ben)[DOUBLEPOST=1378089751][/DOUBLEPOST]
Çok mu saçmaydı yoksa ben mi anlamıyorum . İnce espri mi var arada beynim durdu :D

Tapatalk 2'den yazıyorum yazım hataları olabilir affola.
.)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İkiden beri facede illuminati sayfalarını gezdim şimdi tuvalete bile gidemiyorum korkudan. Sakın benim gibi yapmayın mobildeyim konu açamıyorum biri benim yerime açsın

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şaka mısın ilk önce doğru yazmayı öğren diyorsun ki '' Minecraft TR ekibi olarak'' sanki minecraftürk'de mimarlar ekibindeydinde kovdular yenisini açıyorsun.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkiden beri facede illuminati sayfalarını gezdim şimdi tuvalete bile gidemiyorum korkudan. Sakın benim gibi yapmayın mobildeyim konu açamıyorum biri benim yerime açsın

Ben Gece Uyuyamoyorum