İlgilenebilirmisiniz??

OrhunSendur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar serverimde bir map var ustune yenı bı map atabılırmıyım yoksa eskısını sılmek zorundamıyım ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
MultıVerse plugini ile yeni bir dünya oluşturup o haritayı o dünyaya atabilirsinzi. Dünya oluşturma komutunu pluginin sitesinde bulabilisiniz. Komutu girdikten sonra serveri kapatın ve dosyalardan o yeni dünyayı bulup haritasını elinizdeki ile değiştirin.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dünyalar arası warp yok yani essentials olarak ama dünyalar arasında geçişi yine pluginin sayafında bulacağınız komut ile yapabilirisniz. Ve o dünyanın içinde de warp kullanabilirisniz. Ya da bir saniye belki warp çalışabilir. Benim kafam birden hub serverlara gitti. Hub serverlar da her harita kendi başına sunucu olduğu için warp çalışmaz ama hub server dışındaki serverlarda çalışabilir. Ama yine de o komutu kullanabilirisniz.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dünyalar arası warp yok yani essentials olarak ama dünyalar arasında geçişi yine pluginin sayafında bulacağınız komut ile yapabilirisniz. Ve o dünyanın içinde de warp kullanabilirisniz. Ya da bir saniye belki warp çalışabilir. Benim kafam birden hub serverlara gitti. Hub serverlar da her harita kendi başına sunucu olduğu için warp çalışmaz ama hub server dışındaki serverlarda çalışabilir. Ama yine de o komutu kullanabilirisniz.
Dünyalar arası warp var. :) /warp komutu diğer dünyalara da ışınlıyor

Tapatalk 2'den yazıyorum yazım hataları olabilir affola.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet benim kafam önce hub serverlere gitti baş kısımları öyle yazdım ama sonra söyledim :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Farkettim zaten benim yorum soru sahibinin kafasında soru işareti kalmasını önlemek içindi üstad :)

Tapatalk 2'den yazıyorum yazım hataları olabilir affola.
Evet, bazen bazı kişiler iyi okumayabiliyorlar. Ve tabi yanlış anlaşılmalar oluyor. Yani yazman iyi olmuş :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mapa map eklemek için MCEdit var onla mapı schematic miydi öle bişi yap kaydet sonra ana haritayı mcedit ile aç oraya schematici koy olur :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O teknik neredeyse artık bu amaçla hiç kullanılmıyor. Daha çok Multiverse ile yeni dünyalara o haritalar koyuluyor. Ama o da çalışan bir teknik :D

OrhunSendur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cok tesekkurler yaptım sonunda 1 gun boyunca sv yı acamadık map yuzunden bozuk mapmıs sonradan actım torumlarınız için sagolun bu arada