Emrah4434 SurvivalGames Plugin Paketi V1.0

Paketim nasıl?

• İyi

Kullanılan: 2 66.7%
  • Kötü

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meraba arkadaslar bugün sizlere sg plugin pakeetini vercem her şey hazır gurup manager dahil sadece ayarlamalı yapcaksınız oda alta yazı.Plugin paketimdeki pluginler:
1- AntiCreeper
2- Authme
3- ClearLag
4- CommandBlocker (Bu plugin ile sunucuda engellemek istedigin komutları yapacaksın örnek verirsek: /pl /unregister gibi)
5- Essentials
6- Essentials Chat
7- Essentials Group Manager
8- Essentials Protect
9- Essentials Spawn
10- MotdManager
11- Multiverse Core
12- NoCheatPlus
13- Survival Games
14- WorldEdit
15- WorldGuard

Plugin paketini yükledikten sonra yapılacaklar . Daha sonra sunucunuzu başlatıyorsunuz. '/mv import mapismi normal' mapismi yazdığım yerlere hunger,hunger2,hunger3,hunger4,hunger5,hunger6,hunger7 yazın toplam 7 map var hepsini ayrı ayrı yapılacak. Hungergames mapını serverinize yükledikten sonra o dünyaya gitmek için '/mvtp mapismi' yazacaksınız ve oraya gideceksiniz.

Evet şimdi sizi yüklediginiz survivalgames(Hungergames) mapına attı. Orada hungergamesı sınırlandıran camdan bir top yapılmış bu topu kapsayacak şekilde bir yerden tahta balta ile sol tıklıyorsunuz topun öbür tarafına gidip sağ tıklıyorsunuz daha sonra o alanın altını üstüne seçmek için '//expand vert' komutunu yazıyorsunuz ve '/sg createarena' yazarak arenayı kuruyorsunuz. ve tabi daha bitmedi bu mapın ortasında yani camdan oluşan topun ortasında oyuncuların doğacağı yerler yapılmış olması lazım hepsinin içine teker teker sırayla girip '/sg setspawn next' yazacaksınız. Arena kullanıma hazır diger arenalarıda böyle yapacaksınız daha sonra '/mvtp world' yazın ve geldiginiz yere geri döneceksiniz oraya hungergames e uygun bir map yapın ve bir köşeye oyuncuların hungergamese girmesi için bir yer ayarlayın o yerin üzerine tabelalar koyun resimdeki gibi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve bu tabelaların bir başında bir sonundan seçip ve şu komudu yazın '/sg addwall 1' şimdi diyeceksiniz bu sonundaki 1 ne o arena 1 dir arena 2 2 dir unutmayın başında arena yazmaz. Eger 2 arena yaptıysanız öyle 2 tane tabela koycaksınız üst üste ikisinide teker teker bir baştan bir sondan seçip dedigim komudu yazcaksınız ve oyunda ölen kişilerin doğması için bir yer ayarlamanız lazım o yeri ayarladıktan sonra üzerinde durun ve su komudu yazın '/sg setlobbyspawn' .Daha sonra tabelanın en başına sağ tıklayın ve oyundasınız oyunun başlaması için en az 2 kişi lazımdır

Buyrun link :
isteküzerine virüs total linki ama 64 mb çok almadıgı için partilere bölüp tarattım: 1.
2.
3.
Buda indirme linkinin taraması :
Buda aktarma aracının tarama linki:

Bide virüstotal la aktarma aracınıda veriyim :sırıtmak: :bu 1.

bu 2.

bu 3.

buda indirme linkini virüstotala aktarma taraması:

#Myth_Player

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun Yok Ama Daha Çok Çalışıp Komutları Türkçe Yazılarıda daha İyi Yapabilirsin + Yardım Lazım Olursa Yardım Edebilirim + Beğenini Verdim..(Bunu Türkçe Yapmak Çok Zor Değil Bügün Forumda Türkçe'sini Çıkarıcağım)[DOUBLEPOST=1378220067,1378219903][/DOUBLEPOST]Ek Olarak Konuna Virustotal Eklemelisin ..

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun Yok Ama Daha Çok Çalışıp Komutları Türkçe Yazılarıda daha İyi Yapabilirsin + Yardım Lazım Olursa Yardım Edebilirim + Beğenini Verdim..(Bunu Türkçe Yapmak Çok Zor Değil Bügün Forumda Türkçe'sini Çıkarıcağım)[DOUBLEPOST=1378220067,1378219903][/DOUBLEPOST]Ek Olarak Konuna Virustotal Eklemelisin ..

Eklicektim ama mb çok oldugundan kabul etmedi

Bide hangileri türkçe deyil bazılarını kendim türkçeleştiridim[DOUBLEPOST=1378224059][/DOUBLEPOST]

İstegin üzerine rar ı partilere ayrırıp tara yapcam[DOUBLEPOST=1378227408][/DOUBLEPOST]

Taramayı yaptırdım sanki biraz abartım gibi :D

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Beğendim Tebrik Ederim
güncellemelerde konu düzeni yap
:)

bdrmefe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim yukledim plugini komutların bazıları calışmıo yok dio mesala sg setspawn arena ayzdığımda böle bir komut yok diyor swme gelip yardım edersen gercek cokkkk mutlu olurum yardımcı ol bide benim opum olduğu ghalde gamemode 1 gibi komutları kulanamıyorum ?[DOUBLEPOST=1378760412,1378760238][/DOUBLEPOST][bimg=fleft][/bimg]er

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim yukledim plugini komutların bazıları calışmıo yok dio mesala sg setspawn arena ayzdığımda böle bir komut yok diyor swme gelip yardım edersen gercek cokkkk mutlu olurum yardımcı ol bide benim opum olduğu ghalde gamemode 1 gibi komutları kulanamıyorum ?[DOUBLEPOST=1378760412,1378760238][/DOUBLEPOST][bimg=fleft][/bimg]er

Sen bidaha yükle belki ayarlarıyla oynamıssan olabilir

bdrmefe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim omadı skaype varsa yardım et ya point.efe eklersin[DOUBLEPOST=1378806059,1378805961][/DOUBLEPOST]yadımcı ol kardeşim ya skaype falan ekle point.efe[DOUBLEPOST=1378806388][/DOUBLEPOST]re

Kyuubisa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben pvp server konularında çok renkli yazarımda :D neyse senin dediğin şu paket süper işime yaradı saol :D