Alan adı yönlendirme

mustiki1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beyler ben nitradodan server açtık + alan adı aldım ama alan adını mc.hexagorcraft.com diye yapamadım nitradonun panelinden anlayan yardımcı olabilir mi ? skype : mustafacakir79

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Video nun altındaki CC kısmı ndan English i işaretlerseniz Almancayı otomatik olarak İngilizceye çevirecektir. Ama seyrek olmasına karşın hatalar da olabiliyor.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Her şirketin kendine özel alan adı var. Nitrado'nunda kendine özel alan adları var. abc.nitrado.net, abc.minecraft.to veya abc.tekkit.de yapabilirsin.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi site verseniz vps nin ip ni mc.deneme.com gibi yapmak istiyorum öle site varsa atarmısnız.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bi site verseniz vps nin ip ni mc.deneme.com gibi yapmak istiyorum öle site varsa atarmısnız.
Minecraft sunucu bilişim şirketleri bazen sundukları vps ile birlikte domain de sunar. Eğer sizin sunucunuza özel sunulmuş bir domain yoksa bir domain almalısınız. Varsa (ki şu şekilde olmalı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) bu domaine bir sub-domain açmalısınız ki zaten bunu web sitenizin yönetim panelinde görürsünüz. Sub-Domaininizi mc.deneme.com olarak açtıktan sonra bu domaine yine web sitenizin yönetim panelindeki ip yönlendirme kısmından kendi sunucunuzun ip sine yönlendirme oluşturun. Gerekirse port da girin.