Harita Grubu

high5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar , ben yaklaşık 2 yıldır Minecraft oynayan "Normal" bir oyunucuyum.birçok harita vs. oynadım fakat şu ana kadar yaklaşık 2-3 güzel harita yapmışımdır.Bu sayıyı arttırmak istiyorum fakat tek başıma gerçekten çok zor oluyor.Çünkü WorldEdit yükleyemiyorum.Bende 3 gündür bu foruma üye olmaya çalışıyorum ve sonunda olduğuma göre ; benimle birlikte "Harita Grubu" kuracak biri arıyorum.Katılmak isteyenler cevap olarak Build'lerinin resimlerini ve redstone/command block bilgisini aşağıya yazarsa sevinirim.Seçtiğim kişiye özel mesaj atacağım.

Teşekkürler.

Örnek Cevap :

Build'lerim

[RESIM]
[RESIM]

Redstone Bilgim : O kadar iyi değilim/gayet iyiyim
Command Block Bilgim : Az çok biliyorum/neredeyse tüm komutları biliyorum

high5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim resim göstermemi istiyorsun sanırım.Önceden yaptığım (1.3 zamanlarında) buildler olsaydı gösterirdim yaklaşık 10-15 buildim vardı , o zamandan bu zamana pek bir build yapmadım.Şimdi aradığım kişiyi bulursam hem güzel buildler (spawn veya başka) hemde haritalar yapacağım. :)

Edit : Ayrıcana yorumlarınız için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1378321475,1378316259][/DOUBLEPOST]Konu Güncel arkadaşlar , acilen gerekmekte yoksa harita yapma isteğim gidecek lütfen.

Enderaj

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Worldedit yüklemek için türkçe kaynak bulamıyorsan ingilizce bir videoda yapılanları aynen kopyala +1 Takıldığın yer olusa bana sorabilirsin.

high5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Worldedit yüklemek için türkçe kaynak bulamıyorsan ingilizce bir videoda yapılanları aynen kopyala +1 Takıldığın yer olusa bana sorabilirsin.

İngilizce videolara baktım , zaten Türk videoları pek bulunmuyor. :)
Crack oyuncuyum bu hafta premium alacağım ama genede araştırayım.
Fakat birine ihtiyacım var , tek başıma gerçekten zor oluyor.

Zagleblin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok iyi build yaparım

STAD BNM OYUNDAKİ İLK ESERİM İLK ÇALIŞMAM ODUR YARIDA 2 AYDIR BAŞLADIM OYUNA AMA İYİ BUİLD YAPARIM

high5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Redstone/command block hakkında iyi olan biri lazım grubun bitmesi için.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Redstone Bilgim : mükemmel değilim ama çok iyiyim
Command Block Bilgim : neredeyse tüm komutları biliyorum

Redstone İle Çok Şey Yapabiliyorum. Yaşım 12 Ama Minecraftı İyi Biliyorum.

Jb$hadow

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi redstone bilgisi oldugunu kamitlamak icin server acip gozunun onunde yapmasi gerek biraz aciklayici bir konu yapsaydin iyi olurdu.
A