Forumun mobil sitesi varmı

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumu telefonumdan da takip etmek istiyorum. Normal şekilde girdiğimde yazı yazması yorumları okuması zor oluyor ve telefon mobil siteye yönlendirmiyor. Masaüstü sitesi açıyor direk. Başlıkta da belirttiğim gibi forumu takip edebileceğim mobil bir site var mı yada herhangi bir android uygulaması fark etmez.

Edit:Kendim Sordum kendim cevaplıyorum(android için)
Convo diye bir yazılım var tapatalk tarafından yapılmış ve ücretsiz ve foruma bağlandım onun ile sizde deneyebilirisiniz
Link===>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
aynen ya bi ara bende görmüştüm moderatörlere sordum cevapta alamadım bi yardım etseniz ıpadden çok zor giriyorum tapatalk var onuda kullanmasını bilmiyorum

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
aynen ya bi ara bende görmüştüm moderatörlere sordum cevapta alamadım bi yardım etseniz ıpadden çok zor giriyorum tapatalk var onuda kullanmasını bilmiyorum

Tablet çözünürlüğünde zaten forum teması stabil olarak çalışmakta ki retina ekran kullanıyorsundur büyük ihtimalle..
Mobile versiyonu beklemene gerek olduğunu düşünmüyorum.

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tapatalk kullanması bilmiyorum dorusu.(Zaten android telefonuda 1 ay olmadı daha alalı). Teşekkür ederim Normal şekilde girmeye devam edeceğiz. Yöneticilerin inşallah mobil site ile ilgili çalışmaları vardır

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tablet çözünürlüğünde zaten forum teması stabil olarak çalışmakta ki retina ekran kullanıyorsundur büyük ihtimalle..
Mobile versiyonu beklemene gerek olduğunu düşünmüyorum.

Forumun temasının stabilitesinde bi sorun yok 4.55 inclik bi ekranda forum teması büyük kalıyor. Buda beni yoruyor tabletler için bir sorun oluşturmuyor forum android tabletten girmiştim daha önce ama telefonda sorun yaşatıyor. Tapatalk Free versiyonu varmı acaba ?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forumun temasının stabilitesinde bi sorun yok 4.55 inclik bi ekranda forum teması büyük kalıyor. Buda beni yoruyor tabletler için bir sorun oluşturmuyor forum android tabletten girmiştim daha önce ama telefonda sorun yaşatıyor. Tapatalk Free versiyonu varmı acaba ?

Açıkcası bilmiyorum ve ücretli versiyonunu google play üzerinden ücret ödeyerek aldım, son derece memnunum.