OKUMADAN GEÇME !!!

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

Katılacak Mısınız ?

• EVET

Kullanılan: 2 100.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
W

WitherMan

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben minecraft hikayelerinin en beyenilenlerini kitaba dönüştüreceğim yazdığınız veya beyendiğiniz hikayeler olursa bana mesaj atınız ve bu arada ben hikayeleri toparlayıp derleyeceğim ve sizlere film olarak sunacağım ama bu tek kişilik bir iş değil benimle birlikte hikaye yazmak isteyen varsa mesaj atabilir.

W

WitherMan

Ziyaretçi
1) Lütfen doğru Türkçe konuşunuz... Gerçekten okurken üzüldüm...
2) Yaparsanız tabii ki de izlerim hatta seve seve izlerim... Umarım iyi kişiler bulurusunuz...

Özür dilerim düzenledim buyurun bir de kayıt tarihiniz çok kötü bir güne denk gelmiş.

W

WitherMan

Ziyaretçi
hala anlamadım araştırcam ben 2002de doğdum :sırıtmak:

Normal . 17 Ağustos 1999 ' da büyük marmara depremi gerçekleşti gölcük ve diğer bazı ilçeler dahil binlerce can kaybı olduğunu düşünüyorum binlerce olmasa bile yüzlerce çünkü gölcüğün halini gören anlar. Ben gittim gördüm gerçekten acıklı bir görüntüydü.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Normal . 17 Ağustos 1999 ' da büyük marmara depremi gerçekleşti gölcük ve diğer bazı ilçeler dahil binlerce can kaybı olduğunu düşünüyorum binlerce olmasa bile yüzlerce çünkü gölcüğün halini gören anlar. Ben gittim gördüm gerçekten acıklı bir görüntüydü.

hmmm üzüldüm neden söledin ya off be :'(

W

WitherMan

Ziyaretçi
açamam üzgünüm bir hikaye okudum ilham geldi la hemen onu yazmalıyım.