Minecraft 1.5.2 ye mod yükleyemiyorum .Yardım lütfen

SABIKALI

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu hatayı internette araştırdım fakat pek bi çözümünü bulamadım eminim basit bi çözümü vardır ama ben beceremedim :) başlat/çalıştır : %appdata% .minecraft bin
minecraft.jar ın içinde bir mod yüklemeye çalışıyorum fakat hata veriyor
minecraft.jar ı winrar ile açıyorum universal electicty adlı modun içerisindeki 2 adet dosyayı tutup oranın içine atıyorum fakat şöyle bir hata veriyor :(

_rzi_0949 dosyasına yazma hatası muhtemelen disk tamamen dolu
erişim engellendi.

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar[DOUBLEPOST=1378476885,1378475968][/DOUBLEPOST]yokmu hiç yardımcı olacak biri erişim engellendi diyor ya fff.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Appdata da yazma yetkin yok demek oluyor. Kendine yetki ver. Ve bir de win rar ı tönetici olarak başlatarak da dene.

SABIKALI

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Appdata da yazma yetkin yok demek oluyor. Kendine yetki ver. Ve bir de win rar ı tönetici olarak başlatarak da dene.
teşekkürler yardımınız için fakat yönetici olarak dene derken bu çalıştırılabilen bir program değilki yani yönetici olarak çalıştır yeri gelmiyor ekrana kendine yetki ver demişsininiz onu nası yapıcam ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
winrar .exe mevcut bilgisayarınızda ona sağtıklayın ve yönetici olarak çalıştırın sonra o .jar a kadar gidin ve içini açın.

SABIKALI

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
teşekkürler oldu fakat bir değişiklik yok oyunda :( universal electrick adlı mod u kurmaya çalışıyorum içinde 2 dosya var onları nasıl atıcam acaba :D

benim amacım roketlerle biryerlere ateş falan etmek fakat ıcbm modunda elektriği bağlıyacak kablo bulamadığım için bununla uğraşıyorum bi öneriniz varmı ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kurulum modun sitesinde yazar çoğu zaman forge veya modloader kullanılır. Yani her zaman :D