Emrah4434 Creative Plugin Paketi V1.0

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar bugün sizlere crative plugin paketi yaptım çoğu plugin ayarlı sorun olursa söyleyin.
Gurup manager ayarlı vipler word edit kullanabiliyorlar bide plotmeyle arsa yaptığınızda mapınızın adını plotworld koyun yoksa gurupmanager ayarlı olmaz.
Yapılacak birkaç ayar:​
  • Server dosaysı/properties dosayasını pot pad le açın ordan server ıp kendi ip yazın.
  • Server dosaysı/Plugins/Modmanager/config dosaysını not pad le açın ordan server adını degiştirin.
  • Server dosyası/Plugins/ScheduledAnnouncer2/Config dosyasını pot pad le açın ordan oto mesaj ayarlarını yapın.
  • server dosyası/Plugins/Essentials/motd dosayasını açın ve ordan servere giriste ne diceni ayarlayın.
  • Server dosyası/Plugins/Essentials/rules dosayasını açın ve ordan server kurallarını yazın.
Buyrun indirme linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buda virüstotal linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buda plotme kullanımı
Eksik plugin varsa söleyin.
---------------------------------------------------------------------------------------
Dünyada hayvanları kapama /mv modify set animals false (Acmak icin ''True'' yapiniz)
Dünyada Canavarlari kapama /mv modify set monsters false (Acmak icin ''True'' yapiniz)
----------------------------------------------------------------------------------------
Oyuncularin kac adet arsa alacagini ayarlama ;
./mangaddp (grup ismi) plotme.limit.(miktar)
Grup ismine bakmak icin ; /listgroups komutunu kullanin. oyuncularin grup ismi ya default'dur. yada oyuncu'dur.​

Son düzenleme:

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende böyle bir şey arıyordum vaktim olursa bakarım eline sağlık :)

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Tessekürler [[İstegim Üzerine Yapti :D]]

Ben İstemesem Kim İsticek Aslinda Ben İstemeye Bile Erindim :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Denedim oldu da en gıcık olduğum slimeler her yerde ve ilk başta hayvan olmasın sonra isteyen koysun istiyorum ve max 2 arsa alabilsinler onu nasıl yapacağım yardım etmek istersen mesaj at ağları veriyim hamachinin.[DOUBLEPOST=1378563713,1378561837][/DOUBLEPOST]Cevap verir misin açık görünüyorsun şu an

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denedim oldu da en gıcık olduğum slimeler her yerde ve ilk başta hayvan olmasın sonra isteyen koysun istiyorum ve max 2 arsa alabilsinler onu nasıl yapacağım yardım etmek istersen mesaj at ağları veriyim hamachinin.[DOUBLEPOST=1378563713,1378561837][/DOUBLEPOST]Cevap verir misin açık görünüyorsun şu an

Pc açıktı ama ben yoktum onun için cevap yamzmamısım zaten 2 arsa alıyorlar ilk basta hayvan olmasın derken onu anlamadım[DOUBLEPOST=1378578083][/DOUBLEPOST]
test etmeye üşendim 20mb

:D bende zannettim bana dedin :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pc açıktı ama ben yoktum onun için cevap yamzmamısım zaten 2 arsa alıyorlar ilk basta hayvan olmasın derken onu anlamadım

Yani ilk başta hiçbir canavar veya hayvan olmayacak isteyen istediği hayvanı kendi arsasında koyabilmesini istiyorum. Yani hayvanlar kapanmıyor slimeleri de kalıcı olarak kapatamadım //butcher ardından /gamerule doMobSpawning false yaptım ama yinede her seferinde yapmak sıkıcı

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani ilk başta hiçbir canavar veya hayvan olmayacak isteyen istediği hayvanı kendi arsasında koyabilmesini istiyorum. Yani hayvanlar kapanmıyor slimeleri de kalıcı olarak kapatamadım //butcher ardından /gamerule doMobSpawning false yaptım ama yinede her seferinde yapmak sıkıcı

Bak sen tek mapta kullancaksan zaten adamlar sadece kendi arsalarında dogar.[DOUBLEPOST=1390503659,1378583463][/DOUBLEPOST]Yakında Yenisi Çıkcak V2.0.

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o sorun düzeldi fakat şimdi plotme dünyasında gamemode 1 e atarken komut kullanma yetkiniz yoktur diyor consoltan op yaptım kendimi gene olmadı

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
o sorun düzeldi fakat şimdi plotme dünyasında gamemode 1 e atarken komut kullanma yetkiniz yoktur diyor consoltan op yaptım kendimi gene olmadı
Multiverse core ilemi kurdunuz serveri ?
Bide grupmanagerden bakın hangi map ise plotme normalde plotworld olmalı yoksa o permler olmaz başka map ise öbür permleri kopyalayıp ona yapıştırın. Yada plotworld mapı ise ordan bakın perm varmi diye vps ise yardimci olabirlim vps ye girip.