Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar;
Arkadaşlar Ben Minecraft Hamachili Server Kurdum Kimse Giremiyor. Güvenlik Duvarı Kapalı. Virüs Programı Kapalı. Online Mode False. Arkadaşım Hamachide. Sürümlerimiz Uyumlu. Ama Yinede Giremiyor.
Kardeşim ben zaten sana demedim. Kapat dememin sebebi şu:
güvenlik duvarları sadece bir kaç porttan iletişimi sağlar diğerlerini kapatır. sunucu sahibi 25565 potundan yayın yapabilmek için kapatır. Oyuncu ise 25565 portundan veri alamıyorsa bağlantıda bir sorun avrdır. Tabi her şeyin doğru çalıştığını yazmış bu koşullarda tek seçenek 25565 portunun oyuncularda veri alımı kısmında engellenmesi.
Hamachi de sorunlar olabiliyor.Onun yerine tunngle indirmeni öneririm kesinlikle farkı yok sadece arkadaşlarının da indirmesi gerekiyor.Bir sorun olursa mesaj atman yeterli
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.