Premiumlar İçeri

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar premium hesap alacağım fakat siz bana yadım ettikten sonra...
1-buy nowdan aldıktan ödemeyi yapınca anındamı premium oluyoruz?
2-Snapshostu nasıl kullanacağım?yani nasıl alcam örn:1.7
üç- sayı çalışmıyoduda arızalı herneyse premium account generetörü nerede bulacağım?
4-babama premium aldırmak için ikna edici bir cümle :D
yardım edin premiumlar :D :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğerlerini başka arkadaşlar söylesin babanı ikna edecek bir cümle söyleyeyim.
-Baba oyun alacam para versene xdxdxd

crlord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Babana ilk olarak minecraftin 10 Milyon sattiğini söyle sonra parayi babana ver. Baba bana Oyun alır mısın ?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben dedim güvenmiyor işte :( hıh :D Sana 24 saat içinde bir mail gelcek duyduklarıma göre söylüyorum sen ordan nickini seçeceksni sonrada başlayacak premium keyfi.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben dedim güvenmiyor işte :( hıh :sırıtmak: Sana 24 saat içinde bir mail gelcek duyduklarıma göre söylüyorum sen ordan nickini seçeceksni sonrada başlayacak premium keyfi.

anlamadım neyse
Babana ilk olarak minecraftin 10 Milyon sattiğini söyle sonra parayi babana ver. Baba bana Oyun alır mısın ?
babam değil 10 milyon bu oyun 99999999999999999999 milyon satsa bir ilgi çekici cümle sölemeden almaz belki derslere daha fazla çalışırım desem :D[DOUBLEPOST=1378492264,1378492234][/DOUBLEPOST]
Ben dedim güvenmiyor işte :( hıh :sırıtmak: Sana 24 saat içinde bir mail gelcek duyduklarıma göre söylüyorum sen ordan nickini seçeceksni sonrada başlayacak premium keyfi.

neye güvenmiyorum?[DOUBLEPOST=1378492431][/DOUBLEPOST]

24 saate gelmesse? :D :S

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"Baba bu oyun gerçek hayatı öğrenmek için çok önemli... Hem bak yaratıcılığım gelişicek, ileriye yatırım olur :)... " de iyi olur... Snapshotu oynamayı sana anlatırım sonra...[DOUBLEPOST=1378492523,1378492492][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar öyle olmuyor premium almak

babam o cümleye aldırmaz ne işe yarar der :D premium nasıl alınıo peki?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"Baba bu oyun gerçek hayatı öğrenmek için çok önemli... Hem bak yaratıcılığım gelişicek, ileriye yatırım olur :)... " de iyi olur... Snapshotu oynamayı sana anlatırım sonra...[DOUBLEPOST=1378492523,1378492492][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar öyle olmuyor premium almak

:D bence almaz çok saçma :D Gerçek hayatta elinle odunlarami dalıyon.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft.net'ten hesabını oluşturduktan sonra satın alma kısmına gireceksin, ödemeni yaptıktan sonra anında hesabın premium olacak. Bir problem olmaması için e-posta'na gelen premium alış postasını saklamalısın.

canberkcari

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baba ben mimar olcam minecraft alcam bak ilerde yaşlanınca sana kim bakçak :DA:D::A:: ben bakçam o yüzden bana minecraft alda ileriye yatırım olsun :DA