Fazla ram verdim yine kasıyor

SinqleFree

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi , ben ftb unleashed başladım fakat oyuna girdiğimde acaip bir kasma problemi başladı , her 2-3 saniyede bir , 1 saniyeliğine donuyor ve geri geliyor. F3 bastığımda used memory bölümünün sürekli %97 %98 %99 olup donup yeniden %97 ye döndüğünü gördüm . En başta 1 gb ile çalıştırıyordum minecraftı . Daha sonra araştırdım ve minecrafta 3 gb ram verdim fakat yine aynı oldu. Önceden de allocated momery , 498 di şimdide 498 .
Lütfen çözüm önerisi olan 1-2 dk Zaman ayırıp yazsın.
Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

PC ÖZellikleri:
İşlemci:i5
CPU: 2.50 GHz
Ram:6 Gb
Sistem türü:64 bit
İşletim sistemi:Win8

SinqleFree

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Deneyeceğim. Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1377817649,1377817574][/DOUBLEPOST]
Minecraft'a Ram vermek sadece sorun getirir! Ayarları düşür,Optifine yükle,1 GB Ram ver. Bu kadar.

Dediklerinizi yaptım fakat bir etkisi olmadı optifinede hepsini fast yaptım yine olmadı başka bir çözüm öneriniz varmı?[DOUBLEPOST=1377862641][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar lütfen ya , çözüm önerisi olan varsa yazsın. Lütfen:bilmiyorum:

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

SinqleFree

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Deneyeceğim teşekkürler ve bilginize , FTB Unleashed 1.5.2 için oynuyorum.[DOUBLEPOST=1377866668,1377865395][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dostum bunları yüklersen kesinlikle hiç kasma kalmaz.Ben bunlarla server kuruyordum hiçbir kasma olmuyordu.

Hiçbir faydası olmadı :S

lowsound

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Deneyeceğim teşekkürler ve bilginize , FTB Unleashed 1.5.2 için oynuyorum.[DOUBLEPOST=1377866668,1377865395][/DOUBLEPOST]

Hiçbir faydası olmadı :s

Büyük ihtimalle kullanmasını bilmiyorsun abi normal minecraft kasmıyorsa FTB Kasma gibi bir sorun olmaz. Mod yükleyince kasma çok az seviyelerde olur.

SinqleFree

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Of ya . Denilen her şeyi yaptım , olmadı. Başka çözüm önerisi olan var mı?

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
FPS den dolayı kasma olabilir FPS yükseltmek için internette öneriler var bende minecraftıma 4gb ram verdim ara sıra kasıyor bir bakıyorum FPS 20-10 arsında :)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın ramden ibaret olmaması, ekran kartının yetersiz olmasından kaynaklanıyor kasması.
*Default işlemci herzi düşük olduğundan laptop olduğunu varsayarak bu yorumu yaptım.