Hareketli Avatar Yapma | Resimli Anlatım

Konu Sabitlensin Mi?

• Evet , Yararlı

Kullanılan: 13 81.3%
  • Hayır , Gereksiz

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evvet Arkadaşlar Forumda ki Çoğu Arkadaşın Avatar Sıkıntısı Olduğunu Duydum ve Çoğu Kişi 'Hareketli Avat Yani ".gif"' Seviyor ama Bulamıyor , Yapamıyor. Bende Bir Araştırma Yaptım ve Gerçekten Kullanışlı ve Fazla Zamanınızı Almayan Avatar Yapımını Göstereceğim .

Arkadaşlar Konuyu Resimlerle Anlatmak Zor Bi Like Lütfen Emeğe Saygı.

Başlıyoruz!

Gerekli Malzemeler ;

Photo Scape Photo Editor -->
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1-Yükleme Bittikten Sonra Programımızı Açalım.

2-'Ani Gif' Yazısına Tıklıyoruz.

3-Yukarıdaki 'Ekle' Kısmından İstediğimiz Avatar Resimlerini Ekliyoruz.
4-Resimlerimizi İstediğimiz Şekile Getirdikten Sonra Kaydediyoruz ve Avatarımız Hazır!

Örnek Çalışma ;

Arkadaşlar Emek Verdim Bi Like.

Jb$hadow

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yararli ama tablette oldugum icin yapamiyorum bana bu resim vede imzadaki resmi haraketli koyabilirmisin _?

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Abi tamam Ubuntu, iMac falan kullanırsınız da, Windows XP ne demek ya? 13 yıllık teknolojiyi neden hala kullanıyorsunuz anlamış değilim.

Edit : Güzel konu +1

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Abi tamam Ubuntu, iMac falan kullanırsınız da, Windows XP ne demek ya? 13 yıllık teknolojiyi neden hala kullanıyorsunuz anlamış değilim.

Edit : Güzel konu +1
Karışmak olmasın yalnış anlama fakat belkide başka bir sisteme geçmek istemiyorsur ve bu yüzdende xp kullanıyor olabilir yada sevdiğindende kullanıyor olabilir

Jb$hadow

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet xp aslinda kotulemeye gerek yok gamerlar icin super ben. Win8 kullaniyorum ama pc si ustduzey oyunlar icin iyi degilse xp tavsiye ederim :-)