Modern Mimari Ev-Benim Neyim eksik lan :D

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MultiHesap üyelere yasak.
Bana yasak değil ben vip'im yada craft_man'i biktirdigimdanda olabilir :D[DOUBLEPOST=1378475246,1378475157][/DOUBLEPOST]Kusruma bakmayin gencler ama gerçek hayatda'da modern evler çok fazla camlı :D

emreerce

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ama sanki redstone lambalarının altındaki şalterleri saklayabilirsin :) ve duvarlardaki turuncu blokları tekrar duvarı yaptığın bloktan yapabilirsin ayrıca yer çok sade olmuş halılar ile patchwork yapabilirsin :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki katlı modern evleri daha iyi bulurum nedense :D Bence modern ev yaparken iki katlı yap. Ve iç dekorasyon dolu dolu olsun. İçerileri boş kalmasın.
İlke göre fena değil . Fakat daha çok yolun var ..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
İki katlı modern evleri daha iyi bulurum nedense :sırıtmak: Bence modern ev yaparken iki katlı yap. Ve iç dekorasyon dolu dolu olsun. İçerileri boş kalmasın.
İlke göre fena değil . Fakat daha çok yolun var ..

benimki gibi mi :asDAS[DOUBLEPOST=1378476617,1378476574][/DOUBLEPOST]Bence ilke ggöre iyi :p Ama çatı 2 kat 1 kat yapsan daha da iyi olacak ve dışarı çıkart çatını +1

L

LifeTaker

Ziyaretçi
çatıyı bu şekilde yapmalısın ya da hiç yapmamalısın :p Eve bakmayın A:SD​
[DOUBLEPOST=1378479424,1378479338][/DOUBLEPOST]ve bir de şimdi fark ettim camı ya 1 blok içten koy ya da yarım cam kullan

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu bunu boşverinde uçan tekme test animasyonu yapiyordum mine-imator'de sonra sıkıldım ve biraz herobrine biraz da notch ekledim. gayet güzel oldu.
Paylaşıcağım etiketlerim sizi .

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:sırıtmak:[DOUBLEPOST=1378475529,1378475458][/DOUBLEPOST]profenix phoenixden ilham alarak yapılmış bir isim olmalı dimi? :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1378476108][/DOUBLEPOST]ya mesajlarım 200 oldu başarı yokmu?[DOUBLEPOST=1378476139][/DOUBLEPOST]profenix
Hayır. Alman yapımı bir ağız içi yarası kreminden ilham alınarak yazılan bir isim. :D
Şaka yapmıyorum ciddiyim . Hala lavabomun aynasının önünde duruyor o krem :D