logic gate müzesi (neredeyse her gatei bulabilirsiniz)

donttouch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bugün redstonela güzel icatlar yapmak isteyen ama nasıl yapılacağını bilmeyen arkadaşlarımız için bir logic gate müzesi hazırladım bu gateler ile neredeyse her şeyi yapmak mümkün

link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
link 2:

antivirüs scan :

umarım beğenirsiniz :)

donttouch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
malware site ve malicious site ne bilmiyorum ama avira ve kaliteli anti-virus programlarında virüs le ilgili bir şey yazmıyor eğer virüs olsaydı içinde avira kesinlikle görürdü

donttouch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bilgisayarımı anti malware programı ile tarattım bir şey çıkmadı tekrar yükleyeceğim haritayı[DOUBLEPOST=1378588750,1378588471][/DOUBLEPOST]
tekrar yükledim ve sonuç
uyardığın için teşekkür ederim

.......................................

az önce url ile virüs total scani yaptırdım gene iki tane çıktı ama linkten değilde dosyayı direk tarayınca bir virüs çıkmıyor ?

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarımı anti malware programı ile tarattım bir şey çıkmadı tekrar yükleyeceğim haritayı[DOUBLEPOST=1378588750,1378588471][/DOUBLEPOST]
tekrar yükledim ve sonuç
uyardığın için teşekkür ederim

.......................................

az önce url ile virüs total scani yaptırdım gene iki tane çıktı ama linkten değilde dosyayı direk tarayınca bir virüs çıkmıyor ?

Sitenin kendisindede sorun olabilir.

donttouch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mediafire damı ? sanmıyorum ama yinede farklı bir yere yüklüyorum
.....................................................................................
yükledim yine aynı şey oldu bence bug gibi bir şey oldu çünkü indirip dosyayı virustotale koyduğumda bir sorun çıkmıyor dosya temiz diyor