MineShafter Kullanımı

pimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Minecraft Premium Hesap Almayı Öğreteceğim .
Videoyu İzleyerek Kolayca Premium Hesabınızı Alabilir Skin vb. Yükleyebilirsiniz.
Gerekli Sitelerimiz : minecraft.net - mineshafter.info ' dur .
VİDEO
NOT: Videoyu 720p HD Şeklinde İzleyiniz Yoksa Bulanık Gösterir.
Video Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Alıntı Yapana Hakkımı Helal Etmiyorum .

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
inanmayın pre serverlere girmez sizin skininizi sadece mineshafti olanlar görür yalan bunlar

pimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Derken Arkadaşım ?? Neden Adaletsizlik Veya Yalan ... Dene Görr

giray2003

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
innamayin beleş premyum alinmaz bide neden beleş preyummyum wersinler ki satin almak zorundasin ani wermiyorsanen veya baban kredi kartin şifresini wermiyorsun güven ben aldim :D[DOUBLEPOST=1378629459,1378629335][/DOUBLEPOST]kimse skinni kimse görmüyor ama knk göstersediysen oda yapmışsa ikiniz skinninizi görmüştür ama ben görem mesala[DOUBLEPOST=1378629509][/DOUBLEPOST]ben görem yanlış yazmışım yani böyle bir şey yokkk hayatta nerdeyese hiçbir şey beleş deill

Akın34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mineshafteri sadece mineshafterliler görebilir :).Ben zaten sadece kardeşimle oynadığım için mineshafter kullanıyorum.Başka hiçbir yararı yok.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Yalan Değil Beyler :/ Ama Kendiniz Bilirsiniz.

Konu çok gereksiz lütfen kapatılsın arkadaşım birincisi bedava hesap alınmaz ikincisi ben yanlışlıkla bu tür sitelere girdim pcye fidye yazılım virüsü bulaştı kaldırana kadar anam ağladı . Bu tür konular çok gereksizdir lütfen kapatılsın. Ayrıca siz ve sizin gibi kıt kafalılar anca böyle şeylere inanırlar bu tür konular açarak forumu kirletmeye ne hakkınız var ? utanmıyor musunuz ? sizin yüzünüzden milletin huzuru bozuluyor kaç kişi konu açmış forumu bıraksam mı ? diye hemen bu konuyu sil aksi takdirde rapor edeceğim. İnsaf ya...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konu gereksiz ve sahte
Mineshafter sizi premium yapmaz sadece skin değiştirmenize izin verir ve sadece aynı yöntemi kullananlar bunu görebilir onun dışında herkes sizi normal steve olarak görür bu tür işler tamamen gereksizdir ve yaparak sadece zamanınızı kaybedersiniz
Minecraftı orjinal olarak satın almak dışında premium olamazsınız.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
innamayin beleş premyum alinmaz bide neden beleş preyummyum wersinler ki satin almak zorundasin ani wermiyorsanen veya baban kredi kartin şifresini wermiyorsun güven ben aldim :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1378629459,1378629335][/DOUBLEPOST]kimse skinni kimse görmüyor ama knk göstersediysen oda yapmışsa ikiniz skinninizi görmüştür ama ben görem mesala[DOUBLEPOST=1378629509][/DOUBLEPOST]ben görem yanlış yazmışım yani böyle bir şey yokkk hayatta nerdeyese hiçbir şey beleş deill

Eğer klavyende herhangi bir hata yoksa git kendini bir kontrol et daha sonra neyi nasıl ve hangi harfler ile yazacağını öğrenip tekrar gel

giray2003

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kilavyede sorun war mesala bazi harfler basılmıyor o yüzden yeni klavye almam lazim doğru düzgün mc de oynamiyorum mesala cok zor rehuster yaipyorum mesala h yaptım üzgüünm yeni klavye alcam :D