ToygarOzen
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkdaşlar Neden
Yokmu Bilen[DOUBLEPOST=1378558877,1378557580][/DOUBLEPOST]Yokmu bilen
Yokmu Bilen[DOUBLEPOST=1378558877,1378557580][/DOUBLEPOST]Yokmu bilen
ben sizin dediginizi yanlış buluyorum
çünkü bende bunlar çalışıyor ingilizce degil
codechickencore un içindeki düzenleme yanlış yapılmış hemen size gösteriyim:
1-codechickencore0.x (herneyse) onu winrar ile açın
2-sonra onun içinde dependancies.info diye bir dosya olucak onu açın (eğer sizde notepad degilse notepada bağlayın burası önemli!)
3-İçinde "CodeChickenLib-universal-@MCVERSION@-@[email protected]" diye bir yazı var onu silin (ayraçları ["] silmeyin)
4-Sonra bunu yapıştırın: CodeChickenLib-universal-1.6.2-0.9.0.5.jar (Ayraçları SAKIN SİLMEYIN! ["])
Alın size çalışan codechickencore ve ailesi
yardım edebildiysem ne mutlu bu yöntem sık kullanmaz bu arada söyliyim
unutmadan
her versionda çalışıcak diye birsey yoktur sadece codechickencore 0.9.0.5 de çalışır öbür versionlar daha kolay ayarlanabilir!
Kardeş calısmasi icin pc dilini ingilizce yap olur
BEYLER BULDUM
!!!!!!!
beyler hani ben size 0.9.0.7 yazın demiştim ya
o öle degilmis
ben hemen anlatayım:
codechickencore un içindeki düzenleme yanlış yapılmış hemen size gösteriyim:
1-codechickencore0.x (herneyse) onu winrar ile açın
2-sonra onun içinde dependancies.info diye bir dosya olucak onu açın (eğer sizde notepad degilse notepada bağlayın burası önemli!)
3-İçinde "CodeChickenLib-universal-@MCVERSION@-@[email protected]" diye bir yazı var onu silin (ayraçları ["] silmeyin)
4-Sonra bunu yapıştırın: CodeChickenLib-universal-1.6.2-1.0.0.24.jar (Ayraçları SAKIN SİLMEYIN! ["])
Alın size çalışan codechickencore ve ailesi
yardım edebildiysem ne mutlu bu yöntem sık kullanmaz bu arada söyliyim
unutmadan
her versionda çalışıcak diye birsey yoktur sadece codechickencore 0.9.0.5 de çalışır öbür versionlar daha kolay ayarlanabilir! Beyler bu arada şu - 1 yazınca birleşik öle koyuyor siz direk kopyala yapıştır yapın o bölümü :sırıtmak:
olur kardeş sana dosyasını atarımda şimdi bu sitenin telif hakları var onları çiğnersem bana ban atarlar sen skype dan ekle ben yanıtına karşı dosyayı atarım:Sen bizi hiç uğraştirmasan direk yapip upload etsen benim beynim yetmedi onları yapmaya :sırıtmak: