Cazza144
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba millet ben Cazza bilenleriniz vardır.
TANIM
Evet siz de minecraft oynarken yanında ses olsun diye televizyon açıyorsunuzdur.
Açtığınız televizyonda açılan ilk kanalda ailelerin izlediği saçma kanallar oluyor şüphesiz.Evet açıyosunuz bir baktınız Pis yedili ...
.. Neyse bir şey olmaz ses olsun yeter diyorsunuz.Bir de bakıyorsunuz dizi karakteri " Orço " sanki ramazan davulcusu gibi "Kamiller" diyor.Dayanamam ben buna yeter diyorsunuz bir açıyorsunuz Akasya Durağı. Hırsızlar adam kaçırmış 6 taksici 3 polis operasyona çıkıyor. Ordaki taksicilerin hepsine birer tane " En iyi baskın düzenleyen taksici " ödülü verilmeli.Bekliyorsunuz, dayanıyorsunuz 8 (ya da 9 bilmiyorum) sezondur ölmeyen polisler, "Gastro Cerrah Damar Cerrahi Kalp Damar Cerrahisi Göğüs Hastalıkları Cerrahisi Beyin Cerrahisi Beyin ve Omurilik Plastik Cerrahi Pediatrik Cerrahi KBB Göz Hastalıkları Jinekoloji Üroloji Ortopedi Anestezi" uzmanı Doktor Yavuz var.Kendisi sırtından kurşun yiyen adama sırt üstü ameliyat yapabiliyor (!)
AMAÇ
Benim sizden istediğim konu ise gerçekten mantıklı saçma olmayan doğru düzgün bir dizi önerisi.Böylece şu saçma dizilerin izlenimleri azalır.
Ayrıca en çok beğenilen filmler-diziler konuya alınacaktır.
Fakat herkesin filtrelere uygun dizi -film önermesini istiyorum.
Film-Dizi ismi:
Film-Dizi tarzı:
Film-Dizi 100 üzerinden kaç puan verirsiniz ? :
Dizi kaç sezon :
Nereden İzlenebilir :
Hikayesi ( Kısa bir şekilde) :s
1. Dizimiz : DOCTOR WHO
Dizi ismi: Doctor Who
Dizi tarzı: Bilim Kurgu - Drama
Film-Dizi 100 üzerinden kaç puan verirsiniz ? : 100
Dizi kaç sezon : 7.sezon'u yayınlanıyor.
Hikayesi :Doctor Who (Türkçe anlamıyla Doktor Kim) BBC yapımı İngiliz bilim kurgu televizyon dizisidir. Dizi; Doktor olarak bilinen, zamanda yolculuk yapan insansı Dünya dışı yaratık olan Zaman Lordu'nun maceralarını anlatmaktadır. Doktor, dışarıdan 1950'lerden kalma bir polis kulübesi gibi görünen TARDIS adındaki bilince sahip ve zamanda yolculuk edebilen bir uzay gemisi ile evreni araştırır. Doktor, yardımcıları ile beraber uzay ve zamanı keşfeder, sorunları çözer, yaratıklarla yüzleşir ve tarihe yapılan müdahalelere engel olur.
Nereden izliyebilirim:Bu Diziyi Cnbc-e 'den izleyebilirsiniz.
2. Dizimiz : HIMYM (How I Met Your Mother)
Dizi ismi: HIMYM (How I Met Your Mother)
Dizi Tarzı: Komedi
Film-Dizi 100 üzerinden kaç puan verirsiniz ? :80
Dizi kaç sezon : 9.sezona giriş yapacak
Hikayesi :Yıl 2030 da Ted Mosby adli karakterin çocuklarına " ananızla nasıl tanıştım ? " diye anlattığı 9 sezondur bitiremediği hikayeyi kapsıyor.Barney Stinson karakteri ise bu dizide efsaneleşmiştir. "Friends" e benzediğinden dolayı pek sevilmemiştir ancak sadık bir kitlesi vardir.
3. Dizimiz : Hannibal
Dizi Türü: Polisiye - Korku - Gerilim
Dizi Kaç puan verirsiniz?: 90
Dizi Kaçıncı Sezonda?: 1.Sezon
Dizi Hikayesi :Özel ajan olan Will Graham (Hugh Dancy), FBI ile birlikte bir seri katilin peşinde olan yetenekli bir suçlu profili çıkarma uzmanıdır. Graham’in kendine özgü düşünme tarzı suçlularla ve seri katillerle empati kurma yeteneği vermiştir. Ancak yakalamaya çalıştığı son katilin zihni Will için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ülkenin ileri gelen psikiyatrlarından biri olan Dr. Hannibal Lecter’dan (Mads Mikkelsen) yardım ister. Dahi doktorun uzmanlığıyla silahlanan Will ve Hannibal (katil olduğunu sadece izleyici bilmektedir) mükemmel bir ortaklık oluştururlar. Hatta ikilinin yakalayamayacağı bir katil olmadığı düşünülür. Ama Will gerçeği öğrenirse…
İzlemek İçin :Bugün (08.09.2013) saat 23.00'da Cnbc-e ekranlarında olacak kaçıranlar için.
4. Dizimiz : TEEN WOLF
Film-Dizi ismi:Teen Wolf
Film-Dizi tarzı: Dram-Komedi-Romantik-Gerilim-Korku
Film-Dizi 100 üzerinden kaç puan verirsiniz ? :100
Dizi kaç sezon :3. Sezon (3.Sezon 12.Bölümde ara verildi 13. bölüm 07 Ocak 2014 Salı yayınlanacak)
Nereden İzlenebilir :
Hikayesi ( Kısa bir şekilde) :Dizinin ana karakteri Scott’ı canlandıran Tyler Posey, “Canlandırdığım karakter lise hayatının, büyümenin, ilk aşkının sorunlarıyla mücadele eden yeni ısırılmış ve dönüşüm geçirmekte olan bir kurtadam. Hayatı sıradan bir gençten daha zor olduğu için aslında onun adına üzülüyorum. Dizinin ilk sezonunda onun kişisel değişimine tanıklık etme şansı bulacağız. Scott’ın bu mücadelesinin yanı sıra birçok sır ortaya çıkacak ve Scott bunlarla da uğraşmak zorunda kalacak. Onu çok zorlu bir dönem bekliyor” yorumunda bulunuyor.
Film-Dizi tarzı: Dram-Komedi-Romantik-Gerilim-Korku
Film-Dizi 100 üzerinden kaç puan verirsiniz ? :100
Dizi kaç sezon :3. Sezon (3.Sezon 12.Bölümde ara verildi 13. bölüm 07 Ocak 2014 Salı yayınlanacak)
Nereden İzlenebilir :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Hikayesi ( Kısa bir şekilde) :Dizinin ana karakteri Scott’ı canlandıran Tyler Posey, “Canlandırdığım karakter lise hayatının, büyümenin, ilk aşkının sorunlarıyla mücadele eden yeni ısırılmış ve dönüşüm geçirmekte olan bir kurtadam. Hayatı sıradan bir gençten daha zor olduğu için aslında onun adına üzülüyorum. Dizinin ilk sezonunda onun kişisel değişimine tanıklık etme şansı bulacağız. Scott’ın bu mücadelesinin yanı sıra birçok sır ortaya çıkacak ve Scott bunlarla da uğraşmak zorunda kalacak. Onu çok zorlu bir dönem bekliyor” yorumunda bulunuyor.