Minecraft Türk Sitesine İlk Girdiginde Ne Düşündün

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:D sorunların çözümünü bulurum die düşündüm bulamadım ama ii arkadaşlıklar edindim :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
kuzenim önerdi ilk olarak sadece herobrine konularına bakarak geçirdim sonra kendime bu forumdan en iyi kankalarım olan Schaffer ve Ömer(BrayJademence) ve toli090 la tanıştım onlarla baya bi zaman geçirdik sonra gene iyi bi arkadaşım olan mehmoking le tanıştım onla bi tekkit svsinde oynadık ve orda ScOp0Time ve geme gerçekten iyi arkadaşım olan aklıllıminecraft la tanıştım ne kadar birbirimizle kavga etsekte severiz birbirimizi ve Zangow iyi çocuktur arada yabancı svlere veya hamachiden takılırız :D unuttuğum birileri varsa affola (forum hikayem gibi oldu :D)

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma girdim.Bir ara üye olmuşum.Rastgele giriş yaptığımda üye olduğumu fark ettim.Bu olay 2013 başı gibi oldu sanırsam. :sırıtmak:Bu foruma şansıma girdim. :p

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim üyeydi.Evde tek bilgisayar vardı.Bende kardeşimi bigisayarın başından fırlattım.Sonra bazı şeyler ilgimi çekti.Üye oldum.

Einshine:=?

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecrafta yeni başlamıştım tüm herşeyi burdan öğrendim . Buraya üye oldum falan öyle garip şeyler oldu

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dalga geçmeyin :p internette mod ararken buldum forumu öylesine üye oldum geldiğimiz yere bak :D

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk girdiğimde girer girmez towny sunucularıyla tanıştım sonra sunucları bulmak için kullandım burayı daha sonra kendim bişeyler yapıp ekran görüntüleri-Haritalar paylaştım sonra Grup kurma çabaları içine girip başarısız oldum ama iyi dostlar edindim aralarında forum nickini bildiğim tek kişi .D @Minerkingxx6.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk ggirdiğimde kendimi yanlız hissettim.Bi kaç konu açtım.Daha sonra eskisi gibi olmasada müthis build yaptığımı öğrendim bi kaç build yaptım.Daha sonra Tario76 yla tanıştım.Birlikte map yapalım dedik.Yapmadık ama çok iyi arkadaş olduk.Forumda birbirimize yardım ettik sonra kavga edip ayrıldık. daha sonra SersisTR daha sonra DustBowl07 ile tanıştım.Hamachi açip skypeli oynadık.Daha sonra pc ye format atmak zorunda kaldik [Skype yasaklandı sadece okul arkadaşımla görüşüyorum] ondan sonra onlarlada ayrıldık.Tario76 ile tekrar birlikte olmaya çalıştım olmadi.1 yıl yanlız ve mutsuz geçti daha sonra Zangow ile arkadaşlık kurduk.Şimdi burdayim.Hala çok az olsada yanlızım

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk ggirdiğimde kendimi yanlız hissettim.Bi kaç konu açtım.Daha sonra eskisi gibi olmasada müthis build yaptığımı öğrendim bi kaç build yaptım.Daha sonra Tario76 yla tanıştım.Birlikte map yapalım dedik.Yapmadık ama çok iyi arkadaş olduk.Forumda birbirimize yardım ettik sonra kavga edip ayrıldık. daha sonra SersisTR daha sonra DustBowl07 ile tanıştım.Hamachi açip skypeli oynadık.Daha sonra pc ye format atmak zorunda kaldik [Skype yasaklandı sadece okul arkadaşımla görüşüyorum] ondan sonra onlarlada ayrıldık.Tario76 ile tekrar birlikte olmaya çalıştım olmadi.1 yıl yanlız ve mutsuz geçti daha sonra Zangow ile arkadaşlık kurduk.Şimdi burdayim.Hala çok az olsada yanlızım

Genç bir kızın dramatik hikayesi !

Oscar alır bu senaryo :D