3D Art-Orak deniyişim

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar son zamanlarda mine-imator için eşyalar yapıyorum.Bu gün süze yaptığım Orak'ı göstereceğim. Görüşlerinizi bekliyorum :D

@Tario76,@Zangow,@dberkay,@Spiderus,@spideryasin,@Galatasaray|EnesCglr,@Cralios,@junior_jo,@ißoy16,@Crise,@Captain_Atalay,@craft_man,AtomTR,Minerkingxx6.,caglaris,Zorin Sayrus,Cralios,[PFX]ProFeniX,junior_jo,hoty_

Gerçek boyutu:

Mine-İmator Versiyonu:

Konu neden Minecraft Genelde:
Çünkü arkadaşlar bu konu hem benim yaptığım eseri hemde mine-imator'ü içeriyor.2 bölümede aynı konuyu açarsam ban yerim.En iyisi ortaya karışık birşeyler olsun dedim buraya açtım

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
:D çok güzel olmuş :D sen 2 şovalye birbirlerine kargıyla giriyo böyle bir şey denesene ve AtomTR sen bana imza yapacaktın ben sana 100 mctl vercektim noldu o iş :D

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mine-İmator'de yapamıyacağım şey yok,yapamıyacağım model de.

Modelleri 2tl'den satıyorum çünkü böyle şeyleri yapması gerçekten zor.236 bloktan yapılan şey animasyona gelince küçük bir kargıdan başka bir şey olmuyor .

Modelleri vodafone kontör ile satabilirim fakat bu şekilde resimler istiyorsanız burdan söyleyin sizin için yapiyim.[DOUBLEPOST=1378653443,1378653406][/DOUBLEPOST]
The Schyte of Grimm :I

Sende mi grimm izliyosun :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harken Scythe modunun yapımcısı bunu beğendi +1
Neden derseniz o modda da azrail kargısı gibi bir silah var :D