Minecraft PE Soru Cevap Ve Önerileriniz.

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar gerçekten de PE bölümü çok durgundu bende böyle bir şey yapmaya karar verdim.
Olay şöyle :
Siz PE de istediğiniz ya da merak ettiğiniz soruyu sorun, ben elimden geldiğim kadar cevaplamaya çalışacağım elbet ki benim bilemediğim göremediğim soruyu bilen arkadaşlar da cevaplar.
Ayrı olarak, şunu şunu gösterebilir misiniz ya da şunla ilgili konu hazırlar mısınız derseniz şahsen ben seve seve Yaparım.

Veya blogda Şu yarışmayı yapabilirsiniz veya şöyle bir konu hazırlayabilir misiniz diyerek blogta ki önerileriniz
De paylaşırsanız sevinirim.
( Blogu işe karıştırmayacaktım fakat çok durgunluk var 2 yerde de. Kusura bakmayın ama diğer konularda karıştırmamaya çalışırım. )

Bekliyorum Sorularınızı ve Önerilerinizi :D

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

gefek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
pe dan bi sumucu buldum ama yabancilarin pek sarmiyo. sizlerden bekliyorum acinca bana haber verirmisin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bide sen kursan ben senin ipni externaldan yazsam girermiyim ki bi denesek faceden bekliyorum

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
pe dan bi sumucu buldum ama yabancilarin pek sarmiyo. sizlerden bekliyorum acinca bana haber verirmisin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bide sen kursan ben senin ipni externaldan yazsam girermiyim ki bi denesek faceden bekliyorum
Biz kuracağız Wollark sayesinde ama okul yüxünden geç olucak :( gönderdim.

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
O zaman svnin mapı senden olcak doqacla wollarkda beraber kurcaklar ben ortadamı kalcam bi modluk felan (filan :sırıtmak: ) vermicekmisiniz
Eyer benide alırsanız çok mutlu olurum. :sırıtmak:

doqac değil doğaç :) hiç sevmem bu tür şeyleri doğaç da sevmiyor

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wollark burada.

Bilgisayar yasak olduğundan Mobil cihazından Tapatalk kullanilmadan gonderildi.

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanidigim sevdiğim birisisin gelmek istersen yonetimde sanada yer var. PM`den satin aldim.