Minecraft Herobrine Modu ya da Yalanı

HEROBRİNE NEDİR, KİMDİR?

• Kullanılan toplam oy
    38

Umut692

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminmisin alphada çıkıyor a2.6.0 ı oyna önce sonra konuş
Hayır hiçbir sürümünde kesinlikle yok. Olsaydı görürdük şimdiye kadar.Forumdaki ScreenShots bölümünde birsürü Herobrine konusu açılıyordu şimdi yalan konu açılırsa ban yiyorlar.Neden kimsenin çıtı çıkmıyor? Biraz araştırma yap ve hiçbir sürümde gerçek olmadığını görürsün.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır hiçbir sürümünde kesinlikle yok. Olsaydı görürdük şimdiye kadar.Forumdaki ScreenShots bölümünde birsürü Herobrine konusu açılıyordu şimdi yalan konu açılırsa ban yiyorlar.Neden kimsenin çıtı çıkmıyor? Biraz araştırma yap ve hiçbir sürümde gerçek olmadığını görürsün.

evet haklısın sadece indev-indfev arası mobların haretini test ediyolardı öle saldırma chesten item çalma mobların içine girme huyu yok

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
oda bir mobdu daha sonra kaldırıldı. Mod yaptılar sonra. birde" you are herobrine" modunu oneririm siz herobrine oluyorsunuz ve etrafa saldırıyorsunuz creeper haric zombiler emrinize giriyor

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen haritada hic herobrine gordun mu ben gormedim demekki kaldırılmıs ve sitesindede yazmıs kaldirildı diye; notch soylemis kaldırıldigini bende inaniyorum
notch kaldırıldığını değil onun bir şaka olduğunu ve oyuna eklemediğini söylüyor hoax=şaka