Mc Search Editör

Enderstyve

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mc skins search sitesinde binlerce skin var fakat bunları editör mü seçiyor yoksa Kendimizmi yapıyoruz muhtemelen kendimiz yapmıyoruz ama yinede konu açayım belki bilen varsa yorum yapar

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Buedakiler premium olanların nickieri benimkide var sen skin deyiştiremezsin sahibi deyiştirir[DOUBLEPOST=1378846511,1378846435][/DOUBLEPOST]Oraya Mirram yazarsan benim pre hesabı görürsün

Enderstyve

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buedakiler premium olanların nickieri benimkide var sen skin deyiştiremezsin sahibi deyiştirir[DOUBLEPOST=1378846511,1378846435][/DOUBLEPOST]Oraya Mirram yazarsan benim pre hesabı görürsün

Hangi premium hesap varsa direk siteye ekleniyor bildiğim kadarıyla[DOUBLEPOST=1378847071][/DOUBLEPOST]

Ben pre hesap olsa ben sinirlenirim para veriyorsun başkaları isminle oynuyor kötü aslında :S

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
skinim nasıl XD
la sinir olduğum bir şey sonoyuncuda bir özür dilerim benim nickle üye olmuş Mirram ile :(
senin hesabın ismi ne oraya yaz çıkar :sırıtmak:

Enderstyve

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
skinim nasıl XD
la sinir olduğum bir şey sonoyuncuda bir özür dilerim benim nickle üye olmuş Mirram ile :(
senin hesabın ismi ne oraya yaz çıkar :sırıtmak:

Baktım dün güzel :D Kardeş Premium öbür yaza belki alırım Okullar açılıyor ders Time yapcam 9 Ay :( Evet senin isminle oynuyorlar kötü bir şey.Parana yazık oluyor