Acil yardım!!Premium hesap lazım!!

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kullandıgım tüm premium hesaplar kapanmış bilginiz varsa söyleyin lütfen......

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tm arkadaşlar satın alcam ama ben hesap açtım girerken e mail hesabiylan giriş yaptiom ama başkalarındaki kullanıcı adı gibi kısa isimler ben nasi kullanici adi koycam??

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben premium değilim.Herkesin durumu elverişli olmayabilir benimde elverişli değil.Bn kaç kere 1 günlük kayıt yaptırdım ama kullanıcı adı die bir şey görmedim yardmcı olamam.

haruncn33

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar ben gittigidiyor dan aldim tek çekim yaptırdım kredi kartina ama siz taksit yaptirabilirsiniz iyi oyunlar[DOUBLEPOST=1378920594,1378920512][/DOUBLEPOST]adınızı ornegin fixcocuk yapmak istiosanız premium alcanız ben gift kart aldim adimi koydum mcsg lerde akiorum

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaslar ben gittigidiyor dan aldim tek çekim yaptırdım kredi kartina ama siz taksit yaptirabilirsiniz iyi oyunlar[DOUBLEPOST=1378920594,1378920512][/DOUBLEPOST]adınızı ornegin fixcocuk yapmak istiosanız premium alcanız ben gift kart aldim adimi koydum mcsg lerde akiorum
Para ve kredi karti olsa bende alcam ama bizde bole beles hesaplara galdik :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

PRBT760 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

haruncn33

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Para ve kredi karti olsa bende alcam ama bizde bole beles hesaplara galdik :sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak:

PRBT760 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:D :D :D :D Kardas Su Anda Mcsg Deyim Satın Almanın Faydaları :pre Serverlerde Feed The Beast Lerde Technich lerde falan filan