pe sunucuya girmek , 0.8.0 guncellemesi

gefek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm agalar
Forumda dolasirken bi arkadas yeni guncelleme ile gelen pocket editiondan herhangi bir sunucuya girmeyi göstermis
Play - edit - external
Bunu gorunce sevindim ama sunucu bulamadim
Sunucu varmidir yada nerden ulasabilirim , nasi kurulur bilen varmi?
Forumada yeni kaydoldum benimle irtibata gecmek isteyenler icin facebook adresimi falan versem yasakmidir ?
Son olarak 0.8.0 ne zaman gelecek.bilgisi olan varmidir

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm agalar
Forumda dolasirken bi arkadas yeni guncelleme ile gelen pocket editiondan herhangi bir sunucuya girmeyi göstermis
Play - edit - external
Bunu gorunce sevindim ama sunucu bulamadim
Sunucu varmidir yada nerden ulasabilirim , nasi kurulur bilen varmi?
Forumada yeni kaydoldum benimle irtibata gecmek isteyenler icin facebook adresimi falan versem yasakmidir ?
Son olarak 0.8.0 ne zaman gelecek.bilgisi olan varmidir
Skype adresini felan verebilirsin hatta varsa ekle anlatırım. Dogac-01
Sunucuyu internetten araştırıcaksın bende 1 hunger games 1 de Bayrak Kapmaca var.
Server kurmak paralı ( benim bildiğim kadarıyla çünkü Wollark parayla aldı ) ama Wollark sayesinde 50 kişilik bir server açıcaz map felan hazır pluginler Türkçe ama Okul işi uzattı :(

0.8.0 daha ne zaman çıkacağo bilinmiyor ama hemen çıkmaz yani okullar açıldıktan sonra felan.

Yardımcı olabildiysem ne mutluu bana.

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu
Skype adresini felan verebilirsin hatta varsa ekle anlatırım. Dogac-01
Sunucuyu internetten araştırıcaksın bende 1 hunger games 1 de Bayrak Kapmaca var.
Server kurmak paralı ( benim bildiğim kadarıyla çünkü Wollark parayla aldı ) ama Wollark sayesinde 50 kişilik bir server açıcaz map felan hazır pluginler Türkçe ama Okul işi uzattı :(

0.8.0 daha ne zaman çıkacağo bilinmiyor ama hemen çıkmaz yani okullar açıldıktan sonra felan.

Yardımcı olabildiysem ne mutluu bana.

Bu felanda azımıza alışmış :) bu arada orda ip yazıyor ben bizzet kendim iphonedan mcpeye girdim bi dünyadaydım o anda ipadden iphone'nun ipsi girdim bi baktım ikisi aynı dünyada bu gün skypeden öyle yapsak olurmu doğaç?

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu
Bu felanda azımıza alışmış :) bu arada orda ip yazıyor ben bizzet kendim iphonedan mcpeye girdim bi dünyadaydım o anda ipadden iphone'nun ipsi girdim bi baktım ikisi aynı dünyada bu gün skypeden öyle yapsak olurmu doğaç?
Bilmem. Aa o da çok mantıklı ben ilk öyledir dedim ama pocketmine dır diye hiç denemedim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
kimse benden bahsetmiyir haritayı o yaptı diye (ego tavan yaptı)