Minecraft 1 GB harcıyor![Sorunun Kaynağı Anlaşıldı Yardım Edin]

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
SORUNU ANLADIM BEYLER BURAYI OKUYUN!

Neden böyle oluyor Arazi İndiriliyor... da kalıyor lag olmalı böyle tekrarlama olduğunu gördüm. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Soruna neden olanlardan bir yenisi daha eklendi:
* Sadece bir kullanıcı yüzünden oluyor. Başka kullanıcılarda sorun yok. Neden acaba?
* Tmi kaynaklı sorundur.
=>Too Many İtems'te fazla özellikli itemler ekleyince map çökmüş olabilir.

Şimdi sorunu yeniden anlatıyorum.
Bakın mapa neler oldu açınca ama daha sabah oynadım sağlamdı şimdi noldu?
Burada dikkat etmeniz gereken mapın yüklenmemesi.

Hem harcadığı belleğe hemde zombilerin ne kadar spawnlandığına bakın.

700'den fazla bellek harcıyor bakın.

Bu sorun nedir mapta bişi yazıyorum 1 dk sonra görünüo komut yazınca veya ses gelmio doğru dürüst lag varmış gibi. Dakka başı aynı yere ışınlıo noluo?

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum senin gördüğün şey FPS'dir(Frame Per Second) Artması senin oyunu daha iyi bir şekilde oynamanı sağlar.
Ve minecraft minumum aşağıdaki özellikleri istiyor
Minimum sistem gereksinimi
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7
OpenGL : 1.4
İşlemci : 2.0 MHz (Tek Çekirdek)
RAM : 1 GB(XP), 1.5 GB(7), 2.0 GB(Vista)
Hard Drive : 80 MB Free
Ekran Kartı : 128MB RAM

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Dostum senin gördüğün şey FPS'dir(Frame Per Second) Artması senin oyunu daha iyi bir şekilde oynamanı sağlar.
Ve minecraft minumum aşağıdaki özellikleri istiyor
Minimum sistem gereksinimi
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7
OpenGL : 1.4
İşlemci : 2.0 MHz (Tek Çekirdek)
RAM : 1 GB(XP), 1.5 GB(7), 2.0 GB(Vista)
Hard Drive : 80 MB Free
Ekran Kartı : 128MB RAM
Birazdan ss eklicem anlarsın fps mi değil mi la ben sağ tarafa baktım sol değil!!![DOUBLEPOST=1378841501,1378831213][/DOUBLEPOST]Lo yardım etsenize.[DOUBLEPOST=1378897347][/DOUBLEPOST]La su konuya cevap yazın cok acil ya kac aylık mapımdı o benim kocaman şehir vardı.[DOUBLEPOST=1378900417][/DOUBLEPOST]Ya bi bakın bu ne biçim oyun ya 60 fps bir anda hiçbir şey yapmadan sadece geziniodum 10 fps'ye düştü başlicam ben böyle oyuna ne biçim oyun bu!!!

Pisliq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftta ciddi bir optimizasyon sorunu var hangi pcde olursa olsun mutlaka kasar.Senin sorunun ise mapin yüklenmesinde oluşan bugdur bendede oluor bazen mapi kapat tekrar aç düzelmiyorsa bug olup o bölgeler yüklenirken silinmistir :):)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Minecraftta ciddi bir optimizasyon sorunu var hangi pcde olursa olsun mutlaka kasar.Senin sorunun ise mapin yüklenmesinde oluşan bugdur bendede oluor bazen mapi kapat tekrar aç düzelmiyorsa bug olup o bölgeler yüklenirken silinmistir :):)
La bu map benim en önemli devletimi içeriyor başlarım ben böyle oyuna mapımı bozdu.

Pisliq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birde Kasmaması İçin ayarları kısabilrsn mesela;Parçacıkları minimum a alıp advenced open gl yi aç grafikleri hızlıya al (fast) Birde Görüs mesafen far (uzak)ta ise normal yap...