Mobilden Pre. alıcam güvenilir site??

DiamondBoy

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yaşım küçük oldugundan kredi kartı kullanamıyorum mobilden alıcam güvenilir bi site varmı araştırdım biraz leveltr var ama banlanıyo kısa süre sonra falan diyorlar ?

DiamondBoy

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
ne kadar süreli oluyor ve site verebilirmisin dalga geçmek için diyosan benim için fiyatı onemli değil 14 yaşında olduğum için kredi kartı kullanamıyorum..[DOUBLEPOST=1379078513,1379078232][/DOUBLEPOST]ya beyler peki minecraft.net ten alsam 20 euroya 1 aylıkmı oluyor yoksa 1 yıllıkmı?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ne kadar süreli oluyor ve site verebilirmisin dalga geçmek için diyosan benim için fiyatı onemli değil 14 yaşında olduğum için kredi kartı kullanamıyorum..[DOUBLEPOST=1379078513,1379078232][/DOUBLEPOST]ya beyler peki minecraft.net ten alsam 20 euroya 1 aylıkmı oluyor yoksa 1 yıllıkmı?
minecraft netten alırsan sınırsız diye biliyorum pre yi

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0

Telefondan 100 tlye satıyorlar alırsan sonsuza kadar kullanırsın.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
bence mobil ile hiç uğraşma ininal kart al 18 yaşından küçüklere veriyolar içinede parayı yükletip rahatca kullan

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynen Moderatörümün Dediği Gibi.PTT ye gideceksin.Adamla konuşacaksın sıran gelince.Adam senden 5 tl Kart Ücreti 5 TL Yükleme Parası Alıcak.Sonra İninal sitesine girip aktif edeceksin.[
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
] (reklama giriyorsa söylersiniz) Sonra Alışverişini yapacaksın.Ayrıca sırf internet üzeri değil mastercard geçen heryerde AlışVeriş Yapabiliyorsun.Kartının şifresi Numaranın son 4 hanesi oluyor.Siteden değiştirebiliyorsun.