KaanU1938
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bundan kötü olan 5 kişi olursa 100 iron set yapıcam risk budur ! Yanlız beğenmediğiniz an geçmez !
Ben kırarım bu çocuğun kafasını. 3 Haftadır internetim böyle:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ben bu internet için 1000 tane dia set istiyorum hadi bakalım :'(
Ben kırarım bu çocuğun kafasını. 3 Haftadır internetim böyle:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ben bu internet için 1000 tane dia set istiyorum hadi bakalım :'(
bakıııın :sırıtmak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Biri şuna benim internetimi göstersin
La olum sen neden banlandın merak ettim :sırıtmak:
Bizim yavaş fiber olmayan internetciklerimiz 6 saniyede kotaya ne kadar etki yaparYalnız dikkat et speedtest bi süreliğine interneti son performans kullanır kota dostu değildir.
Wifi + uçak modundayken telin internet kotasına visının olmazTelefonların internet paketleri kotalı oluyor genelde ve kota düşük miktarlarda oluyor ben tavsiye etmiyorum telefonda speedtest yapmanızı.
O. 3 ms pingLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu da benimki. Hız biraz düşmüş ama tatilden geldikten sonra nedense...