Adım Adım Mimarlık - 3 / Gölgelendirme Şart !

L

LifeTaker

Ziyaretçi
çok iyi ama şu klavye sesine bi çare bul abi :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ev sade ve şirin. Pencere fikri çok hoşuma gitti önceden hiç görmediğim içindir belki de :)
Dış dizaynını da beğendim.
Ama şu klavye sesini lütfen hallet çünkü izlerken benim gibi rahatsız olan kişiler vardır. Klavye sesini olabildiğince azaltmalısın. Hatta mümkünse hiç klavye sesi gelmesin. Çünkü rahatsız oluyorum.
Onun dışında video gayet iyi cızırtı falan da yok. :) Bence devam et bu video işine :)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Klavye ve mause sesin fazla.

çok iyi ama şu klavye sesine bi çare bul abi :sırıtmak:

Ev sade ve şirin. Pencere fikri çok hoşuma gitti önceden hiç görmediğim içindir belki de :)
Dış dizaynını da beğendim.
Ama şu klavye sesini lütfen hallet çünkü izlerken benim gibi rahatsız olan kişiler vardır. Klavye sesini olabildiğince azaltmalısın. Hatta mümkünse hiç klavye sesi gelmesin. Çünkü rahatsız oluyorum.
Onun dışında video gayet iyi cızırtı falan da yok. :) Bence devam et bu video işine :)

Klavye sesinin aşırı çıkmasının nedeni Webcam mikrofonu kullanıyor olmam. Özellikle kanalda paylaşılan plugin tanıtım videolarında böyle bir sorun olmuyordu çünkü klavye kullanmıyordum.
Headsetim var fakat ne yazık ki daha yeni aldığım anakartımın mikrofon jak girişinde sıkıntı var. Yaptığım yanlış müdahale ile iyice beter hale geldi.
Düzelmesi için servise göndermem gerekiyor ki daha henüz ekran kartım yeni geldi. 20-30 gün bu bilgisayardan uzak kalmak işlerimi aksatacaktır..
Fakat sese çözüm bulmaya çalışacağım, teşekkürler.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Mimarlık öğrenilecek veya öğretilecek bir şey değil bir yetenektir[DOUBLEPOST=1379533863,1379532872][/DOUBLEPOST]Yıne de ıyısın devam