Ya Sunucular Arası Işınlanma Pluginin Adı Neydi

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok O Değil elinde Diamond Alıyorsun saff.com dan sdfafaf.com ' a işinlanıyorsun

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin şey elinde pusula ile tıkladığında sana warpları eşyalar üzerine tıkladığında gideliceğini gösteren şekilde mi ?

CriticalAttack

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok Arkadaş İstedi :sırıtmak: Crise Sen Skype Ekle Video Cekelim furkan.skype2000

Kardeş guestcraft seninistediğin değil bak beni tanıyosun zaten :) Spigotun sitesinden CompassCommand pluginini indir hersey var guestcraft 3 plug gerekiyor. Buna ise kendisi. Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resim:
Defaultu Compass/pusula ama sen diamond yapabilirsin favorim nether star eğer plugini beceremessen yardim ederim . Guestcraftı kınıyorum . 3 plugin nedir haci bu arada HSBAS Guestcraft i silip bunu kullanin.
EDİT: bunlar elinezde değil compassa basinca çikar envanterde durmaz.

The JackJapool

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş guestcraft seninistediğin değil bak beni tanıyosun zaten :) Spigotun sitesinden CompassCommand pluginini indir hersey var guestcraft 3 plug gerekiyor. Buna ise kendisi. Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resim:
Defaultu Compass/pusula ama sen diamond yapabilirsin favorim nether star eğer plugini beceremessen yardim ederim . Guestcraftı kınıyorum . 3 plugin nedir haci bu arada HSBAS Guestcraft i silip bunu kullanin.
EDİT: bunlar elinezde değil compassa basinca çikar envanterde durmaz.

Arkadas Zaten verdigim Sitede 3Tane gerekli Pluginide Var :)