Cennete Giden Yol

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar çok parkur gibi olmasada sizi sıkmıcak kolay ve kısa bir map yaptım.
Karakterimize arkadaşı bir yoldan bahsetmişti o yol cennete gidiyormuş.Ve karakterimiz
İnanarak o yola gitmeye karar vermiş ve binaya girmiştir.Bakalım gerçektende cennete
giriyormu?
Çok resim koymuyorum eğlencesi kaçmasın. :)

Eveeet sıra geldi linke :)

MediraFire=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dosya Tc=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
orası cennet deil cennete giden yol hem saten cennet yapmadım sadece cenneteymiş gibi görüntü yaptım la :D cennete özel map yapmadım

SepuLture

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel hoşuma gitti başarılar..[DOUBLEPOST=1379260012,1379259572][/DOUBLEPOST]Spawn noktasında ışık yok karanlık ve parkurlarda sorun var onları editlersen daha hoş olabilir..

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel hoşuma gitti başarılar..[DOUBLEPOST=1379260012,1379259572][/DOUBLEPOST]Spawn noktasında ışık yok karanlık ve parkurlarda sorun var onları editlersen daha hoş olabilir..
spawn noktasında ışık var arkana bakmadınmı sen dostum orda ışıkları aç diye şalter vardı :)

SepuLture

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şalterde hata var çok denedim ancak redstone devresi çalışmıyor belli, hatta üstteki redstone lamp'larıda farkettim. herneyse parkurlarında hata yok onun için üzgünüm ben becerememişim kardeşim denediğinde yaptı :sırıtmak: Bu arada düşünce çok hoşuma gitti ve command block'ları çok güzel kullanmışsın.. Başarıların devamını dilerim umarım geliştirirsin :)

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şalterde hata var çok denedim ancak redstone devresi çalışmıyor belli, hatta üstteki redstone lamp'larıda farkettim. herneyse parkurlarında hata yok onun için üzgünüm ben becerememişim kardeşim denediğinde yaptı :sırıtmak: Bu arada düşünce çok hoşuma gitti ve command block'ları çok güzel kullanmışsın.. Başarıların devamını dilerim umarım geliştirirsin :)

Teşekkürler :)