Forge+Optifine+GSLS Shaders(SEUS v ile birlikte)

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba
birçok kişinin yapmak istediği fakat yapamadığı otifine+gsls shaders ikilisini sizlere sunuyorum. Ama linkten önce ufak bir açıklama yapmama izin verin

İlk olarak Tamamen kendi yapımımdır! ve hiçbir yerden (ç)alıntı değildir.

.minecraft olarak vermeyi düşünmüyorum. Sadece "versions, libraries, shaderpacks, mods ve config" klasörlerini veriyorum sizlere çünkü .minecraft vermek boyutu artırıyor ve gereksiz zaman harcatıyor bana. Ayrıca .minecraft sürümü tamamen temizdir. Adı geçen modlardan başka mod yoktur, şüpeniz olmasın yani :)
Ben test ederken aşağıdaki resimlerde de göreceğiniz gibi 40-50 fps alıyorum. Siz kaç alırsınız orası sizin bilgisayarınza kalmış artık
Yüklemesine gelince bunu yüklerken mevcut minecraftınızın yedeğini alın ve Sadece "değiştirmeniz gereken" klasörleri silin(hatasız ve sorunsuz çalışması için). Daha sonra verdiğim klasörleri atın ve işlem tamam ve minecraftın sorunsuz açılması için aşağıdaki kodu kullanmak zorundasınız
-Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true - Xmx3G
(Xmx3G oyunun ram değerini ayarlıyor... diğer ikisi ise optifine için.)(yapamayanlar skype'ını özel mesaj atsın)
Ve işte o resimler...

ve İşte LİNK--->
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RarPass : minecraftturk.com-CR4FT3R

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
benim pcyi silmem lazım öyle alırımda çok geç okula gitcem bide öğlenciyim yha fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( ne güzel sabahçılık vardı ;(

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shader mod olarak optifine ile uyumlu değil yapımcısı bunu açıkladı​
İndirdim denedim fakat çalışmadı​
50 Fps var diye gösterdiğin fotoğrafta​
''4 Mods Active'' yazarken ilk fotoğrafta shader mod ile birlikte 5 mod görüyorum​
Ne iş ? :D

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
quote="G4mesFT, post: 736508, member: 10142124"]
Shader mod olarak optifine ile uyumlu değil yapımcısı bunu açıkladı​
İndirdim denedim fakat çalışmadı​
50 Fps var diye gösterdiğin fotoğrafta​
''4 Mods Active'' yazarken ilk fotoğrafta shader mod ile birlikte 5 mod görüyorum​
Ne iş ? :sırıtmak:​
[/quote]
Yalan mı sölüyorum yani şimdi sen o shader sayfasına bida bak istersen ne yazıyormuş iyi oku bi bak aynen yazıyorum buraya
"Compatible with Forge 9.10.1.859, FML 6.2.60.744, Optifine 1.6.2 HD Ultra C4." türkçeleştire bilirimde istersen forgenin 859 u fmlin 744 ü ve OPTİFİNENIN C4 sürümü ile uygundur/kullanılabilir yazıyor ve ekliyor optifinenın anisotropic filitresi ve anti-aliasing'i ile uyumluı değildir onları kapatın diyor . Resimlerdeki kaç mod olduğu yazıları beni ilgilendirmez resimde shader olduğu çok açık gölgelere bakarsan her tarafından belli ve optifine olduğuda yazıyor. Sen yüklenen mod sayısına takılı kaldıysan o kısmına yapacak bişeyim yok. Ayrıca shader mod tek başına yüklüyken 4 - 10 fpsten de fazla vermiyor zaten(bende)
Çalışmıyor derken doğru yüklediğine gerekli kodları gerekli yere koyduğuna ve profilini doğru düzgün ayarladığına emin misin ?
İnanmayanlar için

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalan mı sölüyorum yani şimdi sen o shader sayfasına bida bak istersen ne yazıyormuş iyi oku bi bak aynen yazıyorum buraya
"Compatible with Forge 9.10.1.859, FML 6.2.60.744, Optifine 1.6.2 HD Ultra C4." türkçeleştire bilirimde istersen forgenin 859 u fmlin 744 ü ve OPTİFİNENIN C4 sürümü ile uygundur/kullanılabilir yazıyor ve ekliyor optifinenın anisotropic filitresi ve anti-aliasing'i ile uyumluı değildir onları kapatın diyor . Resimlerdeki kaç mod olduğu yazıları beni ilgilendirmez resimde shader olduğu çok açık gölgelere bakarsan her tarafından belli ve optifine olduğuda yazıyor. Sen yüklenen mod sayısına takılı kaldıysan o kısmına yapacak bişeyim yok. Ayrıca shader mod tek başına yüklüyken 4 - 10 fpsten de fazla vermiyor zaten(bende)
Çalışmıyor derken doğru yüklediğine gerekli kodları gerekli yere koyduğuna ve profilini doğru düzgün ayarladığına emin misin ?
İnanmayanlar için

GLSL Shaders mod olarak karyonix update yi yeni görüyorum
Yazdığım yorumda 4 Mods Activited yazıyor evet neden olduğunu sordum
sen ise sanki üzerine iftira atmışım yada büyük bir şey söylemişim gibi üstüne alınmışsın
Profil,Kod,Diğer ayarlar hepsi ayarlı sorun bilgisayarımda da olabilir bilemem
Anlamadığım neden bu kadar üzerine alınıp olayı büyüttün ?