Herobrine'den Korkmayın Yeter!

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Merhaba arkadaşlar, bu yazım ile sizlere şu herobrine saçmalığının önüne biraz da olsa önüne geçebilmeyi düşünüyorum. Notch bile bıktı alpha sürümündeki Herobrine kaldırıldı. Neyse diyelimki gerçekten herobrine mod indirdiniz o zaman size şu tavsiyeleri veriyim;
  • Evinizden uzak durun çünkü o bir mob evinizi bulamaz sadece yakınınızda patlatır.
  • Tuzaklara girmeyin.
  • Arada malzemelerinizi düşürür onları hemen toplayın.
Onun dışında enderman gibi 10 kalbi olan bir şey sizi birkez ölesiye onu 3 kez öldürürsünüz.

Moderatör tarafından düzenlendi:

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herobrine bilinci herkese yerleşmiş. Ben bir serverde herobrine adıyla girdim(kurucuyada söyledim gircem diye kabul etti zaten kankayız onla :D) Adamların yanına gittim adamlarda taş kılıçlar falan var bende eşya yok bi adım atıyom adamlar yere atlıyo o k adar korkak oldu milletimiz :D

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Herobrine bilinci herkese yerleşmiş. Ben bir serverde herobrine adıyla girdim(kurucuyada söyledim gircem diye kabul etti zaten kankayız onla :sırıtmak:) Adamların yanına gittim adamlarda taş kılıçlar falan var bende eşya yok bi adım atıyom adamlar yere atlıyo o k adar korkak oldu milletimiz :sırıtmak:
kahkahalarla gülüyorum şu an:ROFL:

AwzmDanny

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herobrine korkulacak bir şey değil açıkcası.Sadece saçma sapan yönlerine bakın yeter.Mesela ben bunun için Slenderman oynarken çok eğleniyorum.Çünkü korku yok bende.Suratsız bir adam üzerine iğrenç espriler falan yapıyorum bu içimi rahatlatıyor.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Herobrine korkulacak bir şey değil açıkcası.Sadece saçma sapan yönlerine bakın yeter.Mesela ben bunun için Slenderman oynarken çok eğleniyorum.Çünkü korku yok bende.Suratsız bir adam üzerine iğrenç espriler falan yapıyorum bu içimi rahatlatıyor.
haklisin herkes sen gibi değil şimdi bile bu bölüme bak kactane herobrine konusu var

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ha bide serverdeyken birini evin köşesinde sıkıştırdım Herobrine olarak sonra adam bi küfürler ediyodu görmeniz lazım :D (Biz kurucuyla adamı kandırdık kurucu Herobrine benim söylediklerimi yapıyo demişti) Sonra kurucu dal ona diyince adam layn yapma abi falan dedi sonra ben vurmaya başlayınca eline taş kılıç aldı ama serverden çıktı :D

BlueHide

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha bide serverdeyken birini evin köşesinde sıkıştırdım Herobrine olarak sonra adam bi küfürler ediyodu görmeniz lazım :sırıtmak: (Biz kurucuyla adamı kandırdık kurucu Herobrine benim söylediklerimi yapıyo demişti) Sonra kurucu dal ona diyince adam layn yapma abi falan dedi sonra ben vurmaya başlayınca eline taş kılıç aldı ama serverden çıktı :sırıtmak:

Yerlere yattım :D

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizler Anlamıyorsunuz Açıklayayım Türkiye'deki Karışıklığın Nedeni Sizin Anlamamanızdandır. Bakın Herobrine İnananların Ağzından 'Herobrine Var' Kelimesi Çıkıyor Fakat Sizler İşleri Farklı Yerlere Çekip Altta Kalma Korkusu Yaşıyorsunuz! Bakın Herobrine Kaldırıldı! Yok Ama Bizler Var Diyoruz Var Demiyoruz Aradaki Geçmiş Zaman Kipini Görebildiniz Mi? Yoksa Hala Küçük Müsünüz? Bakın HeroBrine İsminden de Anlaşıldığı Gibi Kahraman Olarak Yaratıldı Fakat Kodlanırken Hata Yapıldı Ya Düşünsenize Herobrine Çağırılışı İzlemişsinizdir 2 Altın Blok 9 Kemik 1 Nether Taşı ve Bir Soul Sand (Çakmak) Toplayıp Kendinizi Öldürmek Saçma Değil mi? Ya Kendinize Gelin Arkadaşlar ! Bu Yazım Yanlışı Notch Bunu Düzeltecekti Fakat Artık Oyuncular O Kadar Malzeme Toplayıp da 'Notch Düzeltti , Bize Yardım Edecek Ama Ya Saldırırsa?' Dedikleri İçin Notch Kaldırdı Aslında Yazım Yanlışı Olmasaydı Birçok Kanal HeroBrine İle Yapılacak Güzel İcatlar İçin Video Çekecekti. Bakın Saçmalamayı Kesin , Bizde Sizler Gibi Bıktık Usandık...

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen herobrine varsa bile 1.2.5 surumune kadar vardı ve kötü deildi 1.2.5 de kaldırıldı ve artık sadece modlarla ortaya cıkıyor ve herobirne herobrine herobrine herobrine diene kadar artık surumler 1.6.2 oldu ama bu kötü olmayan herobrine aslinda notchun veya stevenin ama %75 notchun kardesiydi ve kötü deildi ama siz herobrine herobrine die die bu adam sonrada kötülesti modlarda bu herobrineyi kötü gösterince artik herobrine korkulu bir rüya ama herobrine yok bu bir sacmalık sadece modlarla var kötü herobrine modsuz olmaz 1.0 oynasan bile kötü bir herobrine yok iyi herobrine var modsuz oynuyosan hic korkma altına s*cma

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Sizler Anlamıyorsunuz Açıklayayım Türkiye'deki Karışıklığın Nedeni Sizin Anlamamanızdandır. Bakın Herobrine İnananların Ağzından 'Herobrine Var' Kelimesi Çıkıyor Fakat Sizler İşleri Farklı Yerlere Çekip Altta Kalma Korkusu Yaşıyorsunuz! Bakın Herobrine Kaldırıldı! Yok Ama Bizler Var Diyoruz Var Demiyoruz Aradaki Geçmiş Zaman Kipini Görebildiniz Mi? Yoksa Hala Küçük Müsünüz? Bakın HeroBrine İsminden de Anlaşıldığı Gibi Kahraman Olarak Yaratıldı Fakat Kodlanırken Hata Yapıldı Ya Düşünsenize Herobrine Çağırılışı İzlemişsinizdir 2 Altın Blok 9 Kemik 1 Nether Taşı ve Bir Soul Sand (Çakmak) Toplayıp Kendinizi Öldürmek Saçma Değil mi? Ya Kendinize Gelin Arkadaşlar ! Bu Yazım Yanlışı Notch Bunu Düzeltecekti Fakat Artık Oyuncular O Kadar Malzeme Toplayıp da 'Notch Düzeltti , Bize Yardım Edecek Ama Ya Saldırırsa?' Dedikleri İçin Notch Kaldırdı Aslında Yazım Yanlışı Olmasaydı Birçok Kanal HeroBrine İle Yapılacak Güzel İcatlar İçin Video Çekecekti. Bakın Saçmalamayı Kesin , Bizde Sizler Gibi Bıktık Usandık...
benim tepkim vardı diyenlere değil bende vardı diyorum tepkim servetime herobrine girdi havada hac var o yaptı çölde piramit buldum herobrine yaptı diyenlere

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine konusu açanlardan da hoşlaşmıyorum, herobrine yoktur konusu açanlardan da, bugda kaldim yardim edin.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Herobrine konusu açanlardan da hoşlaşmıyorum, herobrine yoktur konusu açanlardan da, bugda kaldim yardim edin.
aynen bende öyleyim herobrine yalanı diye başlık görüncede herobrine gördüm başlığı görüncede sinirlenip daliyorum dağıtıyorum konuyu