- En iyi cevaplar
- 62
kastettiğim ışınlayarak saldırması hem siz gece arasanız bulsanız yanına gidesiye kadar o ordan uzaklasirZaten hasar alırsınız diyor.
kastettiğim ışınlayarak saldırması hem siz gece arasanız bulsanız yanına gidesiye kadar o ordan uzaklasirZaten hasar alırsınız diyor.
kastettiğim ışınlayarak saldırması hem siz gece arasanız bulsanız yanına gidesiye kadar o ordan uzaklasir
kafana balkabağı taktıgında endermanın gozune bakabilirsin ışınlanmıyor enderman
gerek yokki endermanı çok kolay kesersin ki ne gerek var balkabağına
enderman diğer moblar gibi ortalıkta dolaşıyor o yüzden yüzüne bakmasan bile ortalıkta dolaşmak için ısınlaniyor yanı ortalıkta dolaşarak kesmek biraz vakit kaybettirirkafana balkabağı taktıgında endermanın gozune bakabilirsin ışınlanmıyor enderman
o zaman ilk bakılıp yanına cektıkten sonra bal kabagı takıla bilir böyle daha kolay olurenderman diğer moblar gibi ortalıkta dolaşıyor o yüzden yüzüne bakmasan bile ortalıkta dolaşmak için ısınlaniyor yanı ortalıkta dolaşarak kesmek biraz vakit kaybettirir
bi kere sürekli ışınlanır o yanına çektikten sonra hemen ayağına vuramazsan ayvayı sapıyla yersino zaman ilk bakılıp yanına cektıkten sonra bal kabagı takıla bilir böyle daha kolay olur
biz taş kılıçla kesiyoruzYeni versiyonlarda demir set ile bile zor.Biraz zorlaştırdılar sanırım.
bi kere sürekli ışınlanır o yanına çektikten sonra hemen ayağına vuramazsan ayvayı sapıyla yersin[DOUBLEPOST=1379431713,1379431390][/DOUBLEPOST]
biz taş kılıçla kesiyoruz
abi ben endermanı taş kılıçla kesiyorum setsiz :sırıtmak:
bende görmüyorum o zaman kardeşiz lelelellelelelele[DOUBLEPOST=1379434354,1379434324][/DOUBLEPOST]yada bizden korkuyorlar çok iyi oynuyoruz diyeBen hiç mağarada enderman görmüyorum :sırıtmak:
Transformer TF101G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bende görmüyorum o zaman kardeşiz lelelellelelelele[DOUBLEPOST=1379434354,1379434324][/DOUBLEPOST]yada bizden korkuyorlar çok iyi oynuyoruz diye