H4CK3RW0LF | Alicãn
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Heerkeze Merhaba Ben Alican
Bugün Sizlere Yeterli Demir Bulduktan Sonra Survival'ımda Yapacağım ama Creative'de Yaptığım Tavuk Makinasını Tanıtacağım
Kimseden Çalıntı Değildir Tamamen Redstone Bilgim İle Yaptım Zaten Acayip Basit Bir Şey Bakınca 'Aynen Ben Bunu Neden Akıl Edemedim?' Diyeceksiniz
Video Çekemedim Ama Resimlerle Anlatmayı Uygun Gördüm ki Video Çekemiyorum
Ama İcat Yaralıysa Ki Öyle Video Çekilirse Sevinirim
Geçelim Anlatıma
Gerekli Malzemeler ;
-Normal Piston
-Fırlatıcı (Dispenser Sanırım)
-Huni x 29 (Hopper) Lakin Yapacağınız Alana Göre Değişir
-Blok (Cam Falan Olmasın)
-Kızıltaş x 5
-Kızıltaş Yenileyici x 3
-Kızıltaş Karşılaştırıcı
Evvet Bu Kadar
Şimdi Anlatıma Geçelim
1-İlk Önce Aşağıdaki Alan Gibi Bir Yer Kazıyoruz (Alan Size Kalmış 29 Huniyle Bu Kadar Oluyor
)
2-Yaptığınız Yerdeki Aşağıdaki Gibi Bir Fırlatıcı Koyuyoruz.
3-İşaretlediğim Huniye Bütün Huniler Bağlı Olacak Yani Huninin Birinden Geçen Eşya En Son Oradan Geçecek ve O Huni Fırlatıcıya Bağlı Olacak.
4-Etrafını Aşağıdaki Gibi Kaplıyoruz.
5-Elinizdeki Herhangi Bir Eşyayı Rastgele Bir Yere Atın , Bunu Farklı Yerlere Atmak Üzare Bir Kaç Kez Tekrar Edin.
6-Attığınız Eşya En Son Fırlatıcıya Geldiyse Doğru İlerliyorsunuz Demektir.
7- 3. İşlemdeki İşaretlediğim Huniye Bir Karşılaştırıcı Bağlayıp Resimdeki Gibi Yapıyoruz , Dikkat Etmeniz Yer Fırlatıcıya Bağlı Olan Yenileyicinin Sonuna Kadar Açık Olması.
8-Fırlatıcının Yanına Resimdeki Gibi Pistonumuzu Koyuyoruz.
9-Kızıltaşımızı Resimdeki Gibi Pistonumuza Bağlıyoruz ,Fakat Buradaki Yenileyiciyi Ellemiyoruz.
10-Fırlatıcımızın Üstünü Resimdeki Gibi Kapatıyoruz.
Sistemimizin Görünüşü Bu Biraz Daha ... Az Kaldı
Ama Ben Siz Görmeniz Açısından Cam İle Kapladım , Tavuklarımızı Gerekince Kesmek İçin Kapı da Ekleyebiliriz.
Eğer Tavukları Kesecekseniz Resimdeki Gibi Kızıltaşı Kırınız .
Tavukları Hakladıktan Sonra Fırlatıcınızda Bir Takım Malzeme Birikir Onları Alın.
Kırdığınız Kızıltaşı Tekrar Koyarak Sisteminizi Aktifleştirin , Arkadaşlar Fazla Tavuk Olmasa Daha İyi Olur Ama Fazla Sorun da Çıkarmaz Eğer 3-5 Tavuk Aynı Anda Yumurtlarsa Huni Takılır Ve Sistem Aktif Olmaz Huniyi ve Fırlatıcının İçindekileri Alarak Sisteminizi Tekrar Aktif Edebilirisiniz.
Arkadaşlar Uğraştım Caps-Lock Tuşuna Basmaktan Parmağım Ağırdı Bir Beğeniyi Hak Ediyorum Bence. Umarım İşinize Yarar
Ben Alican Görüşürüz