LAPİSE PARALI GİRME

forevergalata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARKADASLAR BİR SERVERDE GORDUM BİR TABELAYA SAG TIKLIYORDUK BELLI BİR UCRET KARSILIGINDA LAPİSE PARALI GİRİLİYORDU

YA MUTLAKA NASIL YAPILDIGINI BİLEN VARDIR
PLUGININI FALAN BANA VERIRMISINIZ BU NASIL YAPILCAK ANLATIRMISINIZ

+ REP VERIRIM LÜTFEN

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunculara KALITESIZ niteliğinde serverler sunarak onlara minecrafti rezil ediyorsun.

Sana yardım etmemi bekleme.

İngilizcen bile yokken bırak bu işleri git vanilla server kur youtubeye paylaş

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
TheProfessional a katılıyorum bunu bilenler tabi ki var ama 3-5 kişilik en fazla 1-2 haftalık bir çöp sunucu için (0 bilgi ile kurulmuş) kimsenin yardım edeceğini sanmam. Ayrıca bunu açıklayan bir rehber konu var ama seni ona yönlendirmeyeceğim çok istiyorsan aramak zorundasın. Biz nasıl öğrendiysek sen de öyle öğrenebilirsin. Ki en azından Essentials ile yapıldığını söylemiş te seni %99 luk bir işten kurtarmış. Ve konuşma biçimine de dikkat et.

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TheProfessional a katılıyorum bunu bilenler tabi ki var ama 3-5 kişilik en fazla 1-2 haftalık bir çöp sunucu için (0 bilgi ile kurulmuş) kimsenin yardım edeceğini sanmam. Ayrıca bunu açıklayan bir rehber konu var ama seni ona yönlendirmeyeceğim çok istiyorsan aramak zorundasın. Biz nasıl öğrendiysek sen de öyle öğrenebilirsin. Ki en azından Essentials ile yapıldığını söylemiş te seni %99 luk bir işten kurtarmış. Ve konuşma biçimine de dikkat et.

Adam hakli dagilalim :D

Birazdan screw the nether Türkçe'yi paylaşacağım.Gözün minecraft genel'de olsun :D