♪"Screw the Nether"♪ - [Türkçe Altyazılı]

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 ders ingilizce demek,daha çok çeviri demek :)[DOUBLEPOST=1379613567,1379613490][/DOUBLEPOST]

Sen önden buyur :şeytan:

Haklısın camı açmayı unuttum :esnemek:[DOUBLEPOST=1379613715][/DOUBLEPOST]
Oha ben öyle bir bilişime gelmiyorum abi senin olsun ben meslek lisesindeki bilişim bölümüne gidicem sen öyle kal :sırıtmak:

Sanki ben meslek lisesinden farklı bir yerde okuyorum :D
Anadolu 9 D (Okula 1 yıl geç yazıldığımdan 16 yaşımdayım)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben haftada 12+8+ 1(Grammer Lessons+Skills Lessons+ Speaking) İngilizce dersi gördüm geçen sene. Ankara Atatürk Anadolu Hazırlık-F. Tabi şimdi 9 oldum ama the professianal ilea ynı 6 ders mat 6 ders ing ve bir de 2 ders ingiliz edebiatı. Kısacası acıyacaksanız bana acıyın :(

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben haftada 12+8+ 1(Grammer Lessons+Skills Lessons+ Speaking) İngilizce dersi gördüm geçen sene. Ankara Atatürk Anadolu Hazırlık-F. Tabi şimdi 9 oldum ama the professianal ilea ynı 6 ders mat 6 ders ing ve bir de 2 ders ingiliz edebiatı. Kısacası acıyacaksanız bana acıyın :(

Ataberk'e daha çok acıyın bence :D

Ben İngilizce'de 0 yanlış yaptım SBS'de.Yani pek bi problemim yok.

Adam İngilizceyi bilmiyor tahminimce ve bu kadar ders alıyor.İyi uykular ataberk :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ataberk'e daha çok acıyın bence :sırıtmak:

Ben İngilizce'de 0 yanlış yaptım SBS'de.Yani pek bi problemim yok.

Adam İngilizceyi bilmiyor tahminimce ve bu kadar ders alıyor.İyi uykular ataberk :sırıtmak:
Ayıp ettin bak şimdi, B2 seviyesindeyim. SBS de 0 yanlışı bende yaptım notlara gireceksek: ben son sınavdan 485 alarak 475 ortalama ile bu oklua girdim :p