:DD çok garip bir soru :DD

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
aynen mesela gta serisinden polisi göz önüne alalım karaktere yasadisi bisi yaptırınca müdahale ediyor mesela yani.......

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eskiden köyler yoktu eskiden minecraftın zevki çıkmıyormuydu

Aynen bu gün survival atmak için bi dünya açtım köylerde chestler fırınların orda bi oda olur orda oluyo baktım içinden 2 eyer 3 elmas 7 demir 4 iron 1 demir kask
daha dolu şey çıktı ve 6 obsidian gittim bi elmas kazma yaptım aşşada şansa mineshafter buldum obsidyen topladım 4-5 tane çakıl topladım 1 çakmak yaptım ilk gün nethere gittim :sırıtmak: normalde hileler kapalı bi şekilde oynadım bu olay bu gün oldu sonra tabi seedi alim dedim 2 sayı yanlış yazmışım dünyayı sildim çünkü ölmüştüm seed gitti ama yanlış aldığım seeddede hemen yanımda bi köy çıktı chest vardı içinde dia yoktu ama diğer seedde olmayan eşyalar vardı
istek üzerine yanlış seedi verebilirim :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynen bu gün survival atmak için bi dünya açtım köylerde chestler fırınların orda bi oda olur orda oluyo baktım içinden 2 eyer 3 elmas 7 demir 4 iron 1 demir kask
daha dolu şey çıktı ve 6 obsidian gittim bi elmas kazma yaptım aşşada şansa MİNESHAFTER buldum obsidyen topladım 4-5 tane çakıl topladım 1 çakmak yaptım ilk gün nethere gittim :sırıtmak: normalde hileler kapalı bi şekilde oynadım bu olay bu gün oldu sonra tabi seedi alim dedim 2 sayı yanlış yazmışım dünyayı sildim çünkü ölmüştüm seed gitti ama yanlış aldığım seeddede hemen yanımda bi köy çıktı chest vardı içinde dia yoktu ama diğer seedde olmayan eşyalar vardı
istek üzerine yanlış seedi verebilirim :sırıtmak:

mineshafter ? Mineshaft :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Düşünsene MineShafter den Skin yapıyosun Mineshaft te tabloda skininin resmi çıkıyor filan.5 ay oyunu oynamam :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mineshafter kullanan başka insanlar seni skinli olarak görüyorlar.Allah'a Şükür artık premiumum var :sırıtmak:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
normal minecraft göremiyor yani ne anlamı var ki direk başkasının nicki ile gir :D