Trolleme :D

Muratthemineci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Arkadasima nasi bi troll yapabilirim hep hunger games te benim sayende yendin ezo die dalga gecio bide serverimde koyleri(npc village)leri grieflio villagerleri olduruo buda sinirimw gidio acaba chestini asyasina hopper koyum item mi calsam

bu arada bosuna herobrine sakasi demeyin herobrine kafasi takip gorunmezlik iksiri ictim consoldan herobrone has arrived yazdim arkasindan elmas baltayla vurdum fakat oldurdu beni ve fail oldum yardimmm

SepuLture

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşına böyle davranmaması gerektiğini ve bu davranışlarının senin hoşuna gitmediğini söyle illa trollemene falan gerek yok..

Yilmaz rafik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Trollük İçin Bolaca TR:Kızıltaş EN:Redstone Bazıları Dil Çeviremiyoda Bide Trollük İçin Hamaci Şifresini Bilmek Komutları Bilmeli mesela Ben Troll Olamam Hiç Kızıltaş Bulmadım

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adamın evine gt ö.m dia set verecem çaktırma de geldiği zaman kendisini evini eşyalarını uçur ./chest komutundaki eşyaları sil kick at

x-şafak-x

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu yemez bence evlerine misafir olarak git ve arkadaşın minecraft'taki bütün itemleri kendine aktar ve minecraft'tını sil.