mineruçhan
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaslar butun arkadaslarım girdi ama benim servverimde cok lag var bunayardum edermisiniz hamachi adı ruchanacar parola 123 server ip 25.54.200.224
lutfen yardım
lutfen yardım
iş bence ramle bitmiyor nedense biri server açacağında hep ram sorulur ama bence işlemcide onun kadar önemli hatta daha önemli (2 gb den düşük olmadığı sürece)Ram al 8 gb falan işini görür..
iş bence ramle bitmiyor nedense biri server açacağında hep ram sorulur ama bence işlemcide onun kadar önemli hatta daha önemli (2 gb den düşük olmadığı sürece)
boyut o kadarda önemli değil 4 gb ram normal bir kullanıcı için yeterli.Ram al 8 gb falan işini görür..
ahahaha adamda intel damgası var.adamın işlemciler orjinal biz çinden getirttiriyoruz adam amerika'dan almaya'dan falan getiriyor :sırıtmak:Dostlar İşlemciler Önemli Kasam da 960MB Ram Var Sanırım Hepinizden Üstünüm 0 Lag Server Açabiliyorum cCcWarriorcCc İle Oynuyorum İşlemcilerim Süper Kasamda İntel + Asus Damgaları Var İşlemciler Orjinal Windows Sitesinden Alındı 2007 Model Kasa![]()
ahahaha adamda intel damgası var.adamın işlemciler orjinal biz çinden getirttiriyoruz adam amerika'dan almaya'dan falan getiriyor :sırıtmak:
adamın kasa 2007 model bizimki ise 2013 :sırıtmak: alalı anca 1 ay oldu :sırıtmak:
ve Cre i7-3770 @ 3.40 Ghz 8 çekirdekli işlemci adamda 32 çekirdek var herhalde bide 10.50 Ghz maşşallah nazar deymesin![]()
İslemci orijinal ne demek lan ben burada takılıyorum iphonenin çakması var tamam islemcininde mı çakması var Intel ve Asus damgası şimdide Asus hakkında düşünelim hmm Asus. Asusun hani bir düğmesi var basiyorsun yanlardan fanlar çıkıyor overclock yapıp hızı artıyor o sistem çok iyi de de de 2007 de öyle bir ürün yok ayrıca 970 mb ne ramin varmış şimdi en az 4 gb ramli bulursun. Ama ramde boyut kadar hızda önemli ayrıca 0 lag server kurabiliyorum demişsiniz sen onu bi hem modlu hemde pluginli server açda dene bakiyim 3-4 kişiyle oynamissin belki daha az lag olmuyor diye seviniyon ulan ben birkere server kurdum 6 kişi girdi 2 si Güney afrikalıydi inanmayan olabilir ona diyeceğim birsey yok ama kimsede lag olmadı o kadar mesafeye rağmen Türkiye'den Güney Afrika'ya ne kadar sürede gidebilirsin uçakla ha çok uzak ama %1 lag oluyordu anca onuda ben söylüyorum aslında adamlar lag lag diye bagirmiyorlardiOf Ne Diyem abi's Was Here.
İslemci orijinal ne demek lan ben burada takılıyorum iphonenin çakması var tamam islemcininde mı çakması var Intel ve Asus damgası şimdide Asus hakkında düşünelim hmm Asus. Asusun hani bir düğmesi var basiyorsun yanlardan fanlar çıkıyor overclock yapıp hızı artıyor o sistem çok iyi de de de 2007 de öyle bir ürün yok ayrıca 970 mb ne ramin varmış şimdi en az 4 gb ramli bulursun. Ama ramde boyut kadar hızda önemli ayrıca 0 lag server kurabiliyorum demişsiniz sen onu bi hem modlu hemde pluginli server açda dene bakiyim 3-4 kişiyle oynamissin belki daha az lag olmuyor diye seviniyon ulan ben birkere server kurdum 6 kişi girdi 2 si Güney afrikalıydi inanmayan olabilir ona diyeceğim birsey yok ama kimsede lag olmadı o kadar mesafeye rağmen Türkiye'den Güney Afrika'ya ne kadar sürede gidebilirsin uçakla ha çok uzak ama %1 lag oluyordu anca onuda ben söylüyorum aslında adamlar lag lag diye bagirmiyorlardi
Ayrıca abi's was here derken burada anlatım bozukluğu var oradaki 's olmamalı