Minecraft Premium Sunuculara Giremiyoruz. Oturum Açılmadı Hatası!

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oturum açılamadı hatası geliyor hivemc olsun hypixel olsun mcsg olsun tüm premium serverlarda.arkadaşımda giremedi.ama crack serverlara girebiliyoruz.yardım edin.Bu arada Premiumuz :D

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modeme Res Atıp .minecraft ı Silip Yeniden Yükle

Olmayan iPhone 5s' inden Yazıyor :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna girerken arada diyorki bağlantı kurulamadı lütfen premium olduğunuzdan ya da bloke edilmediğinizden emin olun. gibi bir hata veriyor ingilizce.Servera girerkende oturum açılamadı 982429489238492 minecraft.net/joinserver falan filan zart zurt :D[DOUBLEPOST=1379776804,1379776763][/DOUBLEPOST]
Lütfen ''Bad Login'' yazdığını söyleme :uğraş:

Bad Login DEĞİL ! :D Sadece serverlara giremiyorum.Arkadaşımda giremiyor.Minecraft.net e de giremiyoruz.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna girerken arada diyorki bağlantı kurulamadı lütfen premium olduğunuzdan ya da bloke edilmediğinizden emin olun. gibi bir hata veriyor ingilizce.Servera girerkende oturum açılamadı 982429489238492 minecraft.net/joinserver falan filan zart zurt :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1379776804,1379776763][/DOUBLEPOST]

Bad Login DEĞİL ! :sırıtmak: Sadece serverlara giremiyorum.Arkadaşımda giremiyor.Minecraft.net e de giremiyoruz.

Heyklemişlerdir.

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl Bir Hata Veriyor

Olmayan iPhone 5s' inden Yazıyor :)

Minecraftın sitesinden girerken :

Our server are working a bit too hard, please check back later.

Oyuna girerken : Failed to login : java.io.IOException: Server returned HTTP response code 503 for URL: (Burda uzun bir link var.)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burdan takip edebiliriz sanırım :)