Hamachi Server Açık Tutma

SurviveMe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Hamachi Server Kurdum Ama Açık Tutamıyorum PC kapandığında ben oyundan çıktığımda kapanıyor nasıl açık tutabilirim

BlodyCras

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oyundan çıktıgında kapanmaz server Onun bir Consolu vardır eyer sen pc yi kapattıgındada açık olmasını istiyorsan Nitradodan server alman gerekir

GreoqFhat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverinin sürekli açık olmasını istiyor isen vds/vps satın alman gerek bunun için bir sürü hosting var fakat nitrado tavsiyemdir :) Ayrıca kendi bilgisayarından açıyorsan hiçbir şekilde o serveri açık tutamazsın bilgisayarı kapatınca. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

BlodyCras

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben kendimin serveri nitrado diye dedim arkadaşlar onlarıda sölerim isterseniz yanı Ben onları pek Tavsiye etmem hele hele AxiTR arkadaşım aldı serveri 2 günde çalındı axi tr çaldı vede 10 dolar istedi Üstüne Benim tavsiyem en cok alınan marka nitrado Siz bilirsiniz

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben kendimin serveri nitrado diye dedim arkadaşlar onlarıda sölerim isterseniz yanı Ben onları pek Tavsiye etmem hele hele AxiTR arkadaşım aldı serveri 2 günde çalındı axi tr çaldı vede 10 dolar istedi Üstüne Benim tavsiyem en cok alınan marka nitrado Siz bilirsiniz
Adam sen sadece nitrado dediğin için öyle dedi yoksa niyradoyu öneririm deseydin sorun toktu

BlodyCras

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yani pek iliglenmiyorum Nitrado dişinda bana herkes tavsiye etti nitrado bi axi yi biliyorum Özdemir İle Solmazı hiç denemedim Arkadaşlarım denese sölerdi Bilmiyordum Yani Kimse K.b Eyer Yanlış ım varsa

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yani pek iliglenmiyorum Nitrado dişinda bana herkes tavsiye etti nitrado bi axi yi biliyorum Özdemir İle Solmazı hiç denemedim Arkadaşlarım denese sölerdi Bilmiyordum Yani Kimse K.b Eyer Yanlış ım varsa
Ama nitrado alırsan ona sadece oyun serveri kurabilirsin ama Ubuntu vps yada vds al windowsta yapabileceğin neredeyse herseyi yapabilirsin

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ovh.com gibi birsürü makine satan site var.Oralardan alıp istediğin herşeyi yapabilirsin.