bedava olan yokmu :sırıtmak:
Bedava olan olsaydı Hosting şirketi diye birsey olabilitmiydibedava olan yokmu![]()
oyundan çıktıgında kapanmaz server Onun bir Consolu vardır eyer sen pc yi kapattıgındada açık olmasını istiyorsan Nitradodan server alman gerekir
Niye nitrado diyene bende niye Solmaz Hosting niye ozdemirhost nitrado değil derimNiye Nitrado ? SolmazHosting'den de ÖzdemirHost'tan da alabilir ?
Niye nitrado diyene bende niye Solmaz Hosting niye ozdemirhost nitrado değil derim
Peki ben Hosting kötüledin mı dedim yada yazdığım yazı sana bunu mu cagristiriyorBen burda Hiçbir Hostingi kötülemedim.Neden İllaha Nitrado ? Bir sunucu alabilirsin deseydi ?
Adam sen sadece nitrado dediğin için öyle dedi yoksa niyradoyu öneririm deseydin sorun toktuBen kendimin serveri nitrado diye dedim arkadaşlar onlarıda sölerim isterseniz yanı Ben onları pek Tavsiye etmem hele hele AxiTR arkadaşım aldı serveri 2 günde çalındı axi tr çaldı vede 10 dolar istedi Üstüne Benim tavsiyem en cok alınan marka nitrado Siz bilirsiniz
Ama nitrado alırsan ona sadece oyun serveri kurabilirsin ama Ubuntu vps yada vds al windowsta yapabileceğin neredeyse herseyi yapabilirsinYani pek iliglenmiyorum Nitrado dişinda bana herkes tavsiye etti nitrado bi axi yi biliyorum Özdemir İle Solmazı hiç denemedim Arkadaşlarım denese sölerdi Bilmiyordum Yani Kimse K.b Eyer Yanlış ım varsa