Gerçekcilik MiniCraft

real_minicraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar gerçek grafiklerle minecraft olsun istiyorum bu mumkunmu ? Ornek vermek gerekirse kendimiz güzel gorunsun petler güzel gorunsun vs gibi ...

Son düzenleme:

korayerol1362

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
internette araştır texture pack ı biçok var hd olanlar felan var çok güzeller ama ben kullanmıyom onları indir kurmayıda

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
shader aç gerçekçileştiriyor
ama üstüne bide texturepack kursan süper

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
"Shaders" adlı bir mod var.Yükleyebilirsen yükle fakat PC donanımlarının çok sağlam olması lazım.(şahsen ben iMac kullandığım için sorun yok :sırıtmak:)

Örnek video:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Eskiden sabit 70 - 90 FPS'di.Artık sabit 150 FPS alıyorum.iMac olduğu için donanımlarını kolayca değiştirebiliyorum.2 saat kablolarla uğraşmama gerek kalmıyor.[DOUBLEPOST=1380030558,1380030525][/DOUBLEPOST]Eskiden sabit 70 - 90 FPS'di.Artık sabit 150 FPS alıyorum.iMac olduğu için donanımlarını kolayca değiştirebiliyorum.2 saat kablolarla uğraşmama gerek kalmıyor.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eskiden sabit 70 - 90 FPS'di.Artık sabit 150 FPS alıyorum.iMac olduğu için donanımlarını kolayca değiştirebiliyorum.2 saat kablolarla uğraşmama gerek kalmıyor.[DOUBLEPOST=1380030558,1380030525][/DOUBLEPOST]Eskiden sabit 70 - 90 FPS'di.Artık sabit 150 FPS alıyorum.iMac olduğu için donanımlarını kolayca değiştirebiliyorum.2 saat kablolarla uğraşmama gerek kalmıyor.
Apple adamı satın almış reklamcı olarak :D
Apple bile iMac için bu kadar reklam yapmadı :sırıtmak:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Apple adamı satın almış reklamcı olarak :sırıtmak:

özellik derken ekran kartı işlemci falan
i7 İşlemci, 8 GB DDR3 RAM, 2 GB Nvidia 620M Ekran Kartı, 640 GB HDD[DOUBLEPOST=1380031648,1380031400][/DOUBLEPOST]
Apple adamı satın almış reklamcı olarak :sırıtmak:

özellik derken ekran kartı işlemci falan
i7 İşlemci, 8 GB DDR3 RAM, 2 GB Nvidia 620M Ekran Kartı, 640 GB HDD

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Abi shader kasarsa küçük ekran oyna ne bileyim görev yöneticisinin boyu kadar bir şey yada başka shader paketide yükleyebilirsin

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
i7 İşlemci, 8 GB DDR3 RAM, 2 GB Nvidia 620M Ekran Kartı, 640 GB HDD sen bu sistemle shader falan full 150 fps alıosun öylemi ? bende de i7 işlemci, AMD HD 7990 ekran kartı var (Bildiğim kadarıyla şu an ki en iyi kart ) 750 GB de HDD var ben 10-30 fps arası sürünürken sen nasıl böyle yüksek oynuyosun ?

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MineCraftı Gerçekci Yapmak İstiyorsan Önce -PC Kaldırırsa- Ultimate Realism 512X TexturePackini Kur GLSL Shaders Modunu Kur Shader Olarak SEUS RC7 Ultra Kullan Gerçekçilikten Duramazsın Valla -Tabi PC Kaldırırsa :D- Şahsen Benim Kaldırmıyor FPS 2 Ye İniyor :(

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gerçekçi yapmak istiyorsan beni dinle
ilk önce pc yi yumruk ile vuruyoz.
sonra namaz kınıyoz.
sonra pcyi çöpe atıyoz
bunları yap tm mı ?
:sırıtmak: