gamemode hilesi bilen acilen gelsin

cevabı buldun mu knk?

• maalesef kanka bilmiyorum öğrenirsem yazarım

Kullanılan: 0 0.0%
  • buldumda sadece test aşaması kaldı deneyiyim sölerim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

XXSpideryasinXX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle adminler iyice inceledim uygun yeri bura buldum heh arkadaşlar ben bi server kuramıyorum 2 siteye sordum benle oynayan o sitelerde minecraft oynayan çok var bunda paylaşmadım ben bi serverde üyeyim admini o yokken banlayıp admini banlayıp builderi ve diğerlerini banlarayarak kurucunun yerine geçmek istiyorum bişi anlatçam uzun olcak üşenceniz özet geçiyim server 1.6.2 sürümü bu gamemode hilesini nasıl yaparım nolur serversizlikten çıldırcam :(

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yapamazsınki herhalde öyle bir şey.Eğer server açmak istiyosan minecraft 1.6.2(yada hangi sürümse) server açma yaz

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eyüp doğru söylüyor ıp adresi ve şifreni karşındakine gönderiyorsun oda onları gerekli yerlere doldurup senin bilgisayarını kontrol ediyor

XXSpideryasinXX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkası senin bilgisayarına uzaktan bağlanıp senin işini halletmeye yarayan bir program.
ama ben herkeze hemen pıt :D diye güvenmiyorum bilgisayarıma virüs atabilir bilgisayarımı gereksiz yüksek mb'lı şeyler yükleyip çökertebilir[DOUBLEPOST=1380315079,1380315049][/DOUBLEPOST]
Eyüp doğru söylüyor ıp adresi ve şifreni karşındakine gönderiyorsun oda onları gerekli yerlere doldurup senin bilgisayarını kontrol ediyor
üstteki mesajımı okuda cevap ver

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ama ben herkeze hemen pıt :sırıtmak: diye güvenmiyorum bilgisayarıma virüs atabilir bilgisayarımı gereksiz yüksek mb'lı şeyler yükleyip çökertebilir[DOUBLEPOST=1380315079,1380315049][/DOUBLEPOST]
üstteki mesajımı okuda cevap ver
Yani sadece güvendiğin kişilere ver bence riskli olabilir :)

XXSpideryasinXX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum az yavaş ya makinalı tüfek gibi ıpad nasıl öteceğini şaşırdı
nasıl ya benim şimdi beynimden yayın bikaç saniyeliğine gitçek dıııııt dıt dıt gitti me dııt merhaba geri geldi :D[DOUBLEPOST=1380316271,1380316094][/DOUBLEPOST]bide eyüp ve junior bana güvenebilirsiniz her işinizi yaparım ama hepsini diğil mesela oyun yapamam :D[DOUBLEPOST=1380316380][/DOUBLEPOST]

arkadaşlar eğer gamemode hilesini bulamazsam böyle karakterimin tüm stoklarını elmasla doldurup lavın içine atlicam yada kaktüsün üstüne
lava düşsem daha iyi