H4CK3RW0LF | Alicãn
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İstek Gelmedi O Yüzden Ama Bakılırsa Yeni Hikaye Yazmak İstiyorumneden dvam etmionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İstek Gelmedi O Yüzden Ama Bakılırsa Yeni Hikaye Yazmak İstiyorumneden dvam etmionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hiçbir şey anlamadım ve ne alaka?Siddhartha Gautama, tarihte “Buda” sözcüğünü hem kendisi için, hem de ona inanan ve bir yol göstericisi olmadan kendiliğinden “uyanan” herkes için kullanmıştır. Budizm'de “Buda” kavramıyla ifade edilen: kişinin ruhunun saflık, masumiyet ve mükemmelliğinin gücüne, kendiliğinden ulaşması ve böylece daha önce ortaya çıkarmadığı aydınlanmış (mükemmel) bilgeliğe ulaşmak (Prajna), ayrıca şefkat ve merhametten uzak sonsuz yaşamı sınırsızca geliştirmektir.
Buda, kendini dünyevi şeylere artık bağlı olmayacak derecede her şeyden arındırmayı başarmıştır (Nirvana). Böylece Budist inancına göre artık yeniden doğuş döngüsüne bağlı kalmamış olacaktır. Budizm, kişinin kendi beyniyle (aklıyla, zekâsıyla) konuşamayacağı için, ayrı bir varlık olarak “ego” düşüncesini reddetmiştir.
Ya Ne Alaka Ya Wikipedi'den Baktın Anladık da Ne Alaka!Siddhartha Gautama, tarihte “Buda” sözcüğünü hem kendisi için, hem de ona inanan ve bir yol göstericisi olmadan kendiliğinden “uyanan” herkes için kullanmıştır. Budizm'de “Buda” kavramıyla ifade edilen: kişinin ruhunun saflık, masumiyet ve mükemmelliğinin gücüne, kendiliğinden ulaşması ve böylece daha önce ortaya çıkarmadığı aydınlanmış (mükemmel) bilgeliğe ulaşmak (Prajna), ayrıca şefkat ve merhametten uzak sonsuz yaşamı sınırsızca geliştirmektir.
Buda, kendini dünyevi şeylere artık bağlı olmayacak derecede her şeyden arındırmayı başarmıştır (Nirvana). Böylece Budist inancına göre artık yeniden doğuş döngüsüne bağlı kalmamış olacaktır. Budizm, kişinin kendi beyniyle (aklıyla, zekâsıyla) konuşamayacağı için, ayrı bir varlık olarak “ego” düşüncesini reddetmiştir.
Arkadaş BUDA neydi demiş cevap verdimYa Ne Alaka Ya Wikipedi'den Baktın Anladık da Ne Alaka!
Onlara özenti yazarlar deniyor.hadi ama hikayenin devamını istersen yapma ama hikaye güzel devam etmessen ben edeceğim.
Arkadaş BUDA neydi demiş cevap verdim :sırıtmak:
Sonunda anlayan bir kişi:sırıtmak:
Ya Saçmala ! Sen Dalga Geçiyorsun! Biz Saçma Espirilere Gülmeyiz Eminim Esprine Gülmeyince Morarmışsındır.Sonunda anlayan bir kişi :sırıtmak:
Çocuklaşma.Adam sordu cevapladım bu kadar.Ya Saçmala ! Sen Dalga Geçiyorsun! Biz Saçma Espirilere Gülmeyiz Eminim Esprine Gülmeyince Morarmışsındır.
Ya Gerçekten Saçmalıyorsun Kim Neyi Sordu? Hikayenin İsmi 'Buda Neydi?' Zor Mu Algılıyorsun?Çocuklaşma.Adam sordu cevapladım bu kadar.
Buda Neydi ?Ya Gerçekten Saçmalıyorsun Kim Neyi Sordu? Hikayenin İsmi 'Buda Neydi?' Zor Mu Algılıyorsun?
O Soru Soran Benim Bu Arada 150 Kişi Okumuş Herkes 'Buda Neydi?' Olan Şeyi Olayı Kastettiğimi Anladılar Ama Sen Anlayamadın Peki ya Bunu Anladım Mı ?Buda Neydi ?
diye soru sordu bende cevapladım.