djyee` nin Efek Plugini RPG Serverleri Kullana bilir

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
icerigi sildim forumu biraktim

Son düzenleme:

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype Ekledim Anlatır mısın Yada Video Çekermisin[DOUBLEPOST=1380312958,1380312097][/DOUBLEPOST]Ekledim Skype.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ben de merak ettim, java ile yazılmış bir plugin mi bu? Zira öyleyse kaynak kodlarını paylaşır mısın?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Java ile yazan birinin "efek" yazacağını sanmam. Tahminimce plugin yapmak için bir program buldu.
Ya zaten plugini yazıp yazmadığı bil beni şüphelendiriyor. Emir sen bu pluginin kaynak kodlarını açıp bana atsana, iş yerindeyim, ne plugini indirebiliyorum, ne de kaynak kodlarını açabiliyorum. Malum bakanlık inteneti :D

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya zaten plugini yazıp yazmadığı bil beni şüphelendiriyor. Emir sen bu pluginin kaynak kodlarını açıp bana atsana, iş yerindeyim, ne plugini indirebiliyorum, ne de kaynak kodlarını açabiliyorum. Malum bakanlık inteneti :sırıtmak:
Yasal değil bu irfan :(

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Belki anlatim video su cekerim cok soran oldu :sırıtmak: bu arada plugin yazdigimdan supelenenler dev.bukkit.org daki resmi bukkit eklenti paylasim yerindeki yapdigim eklentiye baksin :sırıtmak: link::::
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1380453218,1380376191][/DOUBLEPOST]Beyler plugin yapimi Videosu hazir Youtube upload ediyorum bitince yayinlicam :)
not: 20 dk lik video yu bira zor upload edicem :D