Mustafa1453
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Başlıktaki gibi ben bu sewi anlamadım. Sürekli aynı şey. %50 bana denk geliyo bu sözler
.Bu sewi bilen varsa bana söyleyebilir mi? (Acaba server mi?)
sevgili olalımmı? Diyor :sırıtmak: sanalika gibi oyunlarda çok gelir bu sözBaşlıktaki gibi ben bu sewi anlamadım. Sürekli aynı şey. %50 bana denk geliyo bu sözler :sırıtmak: .Bu sewi bilen varsa bana söyleyebilir mi? (Acaba server mi?)
demekki senin karakterini beğenmişler nickini beğenmişler banada diyolar reddediyom anca bende istersem kabul ediyom bi keresinde o zmanlar internete yeni başlamıştım 100 tane sevgilim vardı aynı oyunda bitanesiyle buluşurken diyeri geldi beni terk ettiler ikisdeIyy ne sevgilisi töbe töbe.
demekki senin karakterini beğenmişler nickini beğenmişler banada diyolar reddediyom anca bende istersem kabul ediyom bi keresinde o zmanlar internete yeni başlamıştım 100 tane sevgilim vardı aynı oyunda bitanesiyle buluşurken diyeri geldi beni terk ettiler ikisde :sırıtmak:
ben zengin kız fakir oğlanı pek seyretmiyom az seyrediyom demek sarpında 100 sewi varmışZengin kız fakir oğlan'daki Sarp'a benzemişin.
ben zengin kız fakir oğlanı pek seyretmiyom az seyrediyom demek sarpında 100 sewi varmış :sırıtmak:
ben zengin kız fakir oğlanı pek seyretmiyom az seyrediyom demek sarpında 100 sewi varmış :sırıtmak:
saat kaçta başlıyoAynen öle. :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1380366864,1380366261][/DOUBLEPOST]
Ama zengin kız fakir oğlanı seyretmeni tavsiye ederim süper dizi.
saat kaçta başlıyo
aynen bende nefret ederim sadece oyundaki tipi güzelse kalbim durduysa sew olalımmı derimTRT1'de her Perşembe 19:50 (Özetiyle beraber)[DOUBLEPOST=1380384747,1380384641][/DOUBLEPOST]Bu arada sevgililerden nefret ederim.
aynen bende nefret ederim sadece oyundaki tipi güzelse kalbim durduysa sew olalımmı derim
bikeresinde o skinli kişiyi görünce bana üzücü şeyler oldu gamemode falan jail falan mute falan zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şu anda kötüyüm ama sen bana özelden konuşma aç benim adıma servcer açarmısınKalbim durduysa derken?