PLOTME KLAN WGSİ ATIYOLAR

Dexsite

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plotme worldune gidip

Kod:
/mangdelp [grup adı] factions.claim

Yazcan olcak işte.

bydodo321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
son soru ama gercek dunyada kullanırlar dimi tek yapmam gereken plotme dunyasında yazmak ?[DOUBLEPOST=1380483368,1380483321][/DOUBLEPOST]biriniz factions.claim
biriniz factions.accees

Diyonuz :D Hangisi

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
son soru ama gercek dunyada kullanırlar dimi tek yapmam gereken plotme dunyasında yazmak ?[DOUBLEPOST=1380483368,1380483321][/DOUBLEPOST]biriniz factions.claim
biriniz factions.accees

Diyonuz :sırıtmak: Hangisi

acsess erişim demek claim ise claim atmak demek ama adamlar autoclaim yazdıklarında yeniden claim atabilirler

acsess factions kullanmak için gerekli o olmassa hiçbir factions komutu geçerli olmaz

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
acsess erişim demek claim ise claim atmak demek ama adamlar autoclaim yazdıklarında yeniden claim atabilirler

acsess factions kullanmak için gerekli o olmassa hiçbir factions komutu geçerli olmaz
Bak şimdi bunuda anlamamıştır kısada access kullanacaksın :D
bu arkadaşada laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor :D

bydodo321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
/mangdelp [GrupAdı] factions.access

dedigin gibi yazdım kırmızı yazı cıktı olmadı sanırım :S

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
/mangdelp [GrupAdı] factions.access

dedigin gibi yazdım kırmızı yazı cıktı olmadı sanırım :s
direk grupAdı diye yazmadın de mi D::D
neyse ben yatıyorum yarın okul var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dersinde uyursam iyi olmaz :D zaten sabah 6 da yatıyorum :D
birde bukkitden bak koduna :D
grup adıda user falan diye geçiyordu sanırım ayarlarında yazcaktı.

forevergalata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Repini Veririm Kardesim[DOUBLEPOST=1380564184,1380561223][/DOUBLEPOST]YA YOKMU BİLEN BİRİ[DOUBLEPOST=1380567680][/DOUBLEPOST]koskoca forumda yokmu bilen yaaaa

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Repini Veririm Kardesim[DOUBLEPOST=1380564184,1380561223][/DOUBLEPOST]YA YOKMU BİLEN BİRİ[DOUBLEPOST=1380567680][/DOUBLEPOST]koskoca forumda yokmu bilen yaaaa

Biz Sana Anlattık,Anlamamam Gibi Sorunu Olan Sensin. Kusura Bakma Daha Nasıl Anlatıcam ? Video Çekmeme Gerek Yok Sanırım ? O Kadarda Anlamıyorsan "YUH" Diyorum..

bydodo321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Major anlamıyorsun diyerek günahıma girme
sen yanlıs diyorsun bilmem farkındamısın her dedigini yaptım neden olmadı ozmn onu söyle banada aydınlat benı

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Major anlamıyorsun diyerek günahıma girme
sen yanlıs diyorsun bilmem farkındamısın her dedigini yaptım neden olmadı ozmn onu söyle banada aydınlat benı
Daha Nasıl Anlatıcam,En İyi Şekilde Anlattım İstediğin Kişiye Sor Oyundaki Komutunu Bile Yazdım Daha Napabilirim Elimden Gelen Bu ..

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Amma uğraşmışsınız...
Faction ayarlarında ufak bir düzenlemeyle haritada claim yapılmasını kaldırmak mümkün:

plugins/faction/conf.json

Diğer tavsiyeler her ne kadar işe yarayacak olsada bunu kullanarak sağlıklı bir şekilde haritadaki claim olayını kaldırabilirsin.