bi okadarda yerin altında var dostum emin olabilirsin yalana borcum yokOrda 50.000 asla olamaz, görüntüdende belli oluyor
sağolasınİyimiş valla![]()
video beınim video neden hemen iftira atıyorsun illa sizin gibi birileri çıkıp iftira atıcak yani yok video senin değil yok çalıntı git bul bu videoyu başka biryerde git bul göster helal dicem ben çektim ben kaydettim ben yükledim youtubeye dikkat ettiysen oyun türkçe ayrıca sen kimsin diceksin ben videoyu paylaşan kişiyim diğer hesabım bann yedi acil yardım diye bir başlık açmıştım bilmiyordum onun için bannladılar..İnsanı sinirlendiriyorsunuz zorla video benim değilmiş..!Video Senin Değil Fark Ettiysen
sadece 8 hour kısmını değil videounun isminide ingilizce yaptım ki daha çok tıklansın diye eğer türkçe yapsaydım gözükmezdi ve fazla dikkate almazlardı bunun için ingilizce kullandım daha çok[DOUBLEPOST=1380531587,1380530915][/DOUBLEPOST]./ ama 8saat sonra kelimesi neden ingilizce?
tnt diye bir mod tam hatırlamıyordum büssürü tnt var benim kullandığım nuke en güçlü patlayıcı 1 tanesi bile 50 bloktan katlarca büyük çukur açıyor.Modun adı ne acaba ?
En fazla yerin altında olsa bile en fazla 3 bin nükler bomba var. Patlamadan belli..
Madem Yapıyorsun Bu İşi Tavsiye -BilgiSayarın Da Çok Güçlüymüş- More Explosives Modunu Yükle Yine 50.000 Nuclear Bomb Koy Belki 1 Günde Kendine Gelir Ama MineCraft Dünyası Diye Bişi Kalmaz Süper Görüntü Olurvideo beınim video neden hemen iftira atıyorsun illa sizin gibi birileri çıkıp iftira atıcak yani yok video senin değil yok çalıntı git bul bu videoyu başka biryerde git bul göster helal dicem ben çektim ben kaydettim ben yükledim youtubeye dikkat ettiysen oyun türkçe ayrıca sen kimsin diceksin ben videoyu paylaşan kişiyim diğer hesabım bann yedi acil yardım diye bir başlık açmıştım bilmiyordum onun için bannladılar..İnsanı sinirlendiriyorsunuz zorla video benim değilmiş..!
Birde Son Sorum Texture Pack Ne Süpermiş[DOUBLEPOST=1380552610,1380552416][/DOUBLEPOST]sağolasın.
bir sonraki yapışımda 50 binden çok daha fazla olacak evet pcm güçlü ama minecraft java sistemiyle çalıştığı için pcnin güçlü olması bir şey değiştirmiyor malesef yani minecraft normal oyunlar gibi değil java oyunu olduğu için pc özellikleri fazla etkilemiyor malesef. bide yukarıdada söledim ilk patlattığımda acayip dondu bi girdim nuke bombların %75 i yok sadece %25 i kalmış yani hiçbir patlamada yok sonra kalan o %25 le bukadar krater oldu senin sen sakın deneme ama 100 tnt bile deneme bir sonraki hedefim 1.000.000 nuke bomb haritayı yok emeyi planlıyorum .D
Link Şu ****** Linki Benim Değil Direkt Linkmiş Malesef Mecbur ****** Atacam 1.6.2 İçinsağolasın.
bir sonraki yapışımda 50 binden çok daha fazla olacak evet pcm güçlü ama minecraft java sistemiyle çalıştığı için pcnin güçlü olması bir şey değiştirmiyor malesef yani minecraft normal oyunlar gibi değil java oyunu olduğu için pc özellikleri fazla etkilemiyor malesef. bide yukarıdada söledim ilk patlattığımda acayip dondu bi girdim nuke bombların %75 i yok sadece %25 i kalmış yani hiçbir patlamada yok sonra kalan o %25 le bukadar krater oldu senin sen sakın deneme ama 100 tnt bile deneme bir sonraki hedefim 1.000.000 nuke bomb haritayı yok emeyi planlıyorum .D[DOUBLEPOST=1380552416,1380552357][/DOUBLEPOST]
o modu sen linkini atsana bana merak ettim 1 tanesi o cratere eşit dediğine göre tam benlik bir şey olmalı .D[DOUBLEPOST=1380552556][/DOUBLEPOST]
okadar haklısınki okadar texture pach kullandım daha birtanesi bile o videoda kullandığım texture pack gibi olmadı acayip bir şey her şey farklı daha güzelini görmedim dikkat ettiysen suyu hammaddeleri herşeyi değişik en büyük avantajıda hammaddeler acayip belirgin birazdan sslerini atıcam görürsün