al1mert
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yemezler! Hadi ona inandık Farketmez diye Amerikalı ismi mi olur lan :sırıtmak:Awesome! I've just received my free minecraft giftcode!
>> ----------------- <<
Moderatör tarafından düzenlendi:
Yemezler! Hadi ona inandık Farketmez diye Amerikalı ismi mi olur lan :sırıtmak:Awesome! I've just received my free minecraft giftcode!
>> ----------------- <<
sağol ve abone olmayı unutma :-DEl,ne sağlık yeni updatenin gelmesi çok iyi oldu
Sağol. Ve bir komut yazdım onu nasıl yazdığımı gösterebilirdim ama bir anda yazmadım ki arkada başka programlarında açık olması lazım (NBT den görüyorum ve koda çevirdim)Gerçekten harika bir icat. Yalnız yapılışlarını anlatarak değilde yaparak göstersen daha güzel olur.
Aslında bu videonu izleyerek yorum yapmakla hata yaptım. Daha demin kanalındaki neredeyse tüm videolarını izledim ve yapılışlarını gösterdiğin videolar var. Ayrıca kanalına abone oldum. 400. kişi olarak. Başarılarının devamını dileri.Sağol. Ve bir komut yazdım onu nasıl yazdığımı gösterebilirdim ama bir anda yazmadım ki arkada başka programlarında açık olması lazım (NBT den görüyorum ve koda çevirdim)
SAĞOL! yakında yeni bir mini-game yapacam :-DAslında bu videonu izleyerek yorum yapmakla hata yaptım. Daha demin kanalındaki neredeyse tüm videolarını izledim ve yapılışlarını gösterdiğin videolar var. Ayrıca kanalına abone oldum. 400. kişi olarak. Başarılarının devamını dileri.![]()
Komut bloğuna yazacaksın zaten :-P ve snapshot ta çünkü chatin bir sınırı var ve iyi şanslarbende olmadı kardeş :sırıtmak: komut sığmıyo sürekli siliniyo
komut bloğunda sığmadı zaten sürekli silindiKomut bloğuna yazacaksın zaten :-P ve snapshot ta çünkü chatin bir sınırı var ve iyi şanslar
son snapshot'ı (1.7'ninkiler) kullanman lazım.komut bloğunda sığmadı zaten sürekli silindi![]()
son videomun altında var ama bir hata nedeniyle :-/ (videoda anlatıyorum) bu icat çalışmıyorSüper de map link verirmisin biraz incelemek istiyorumda![]()
F3 + h idi yanılmıyorsam ama F3 + başka bir harfte olabilirabi sende itemlerin üzerinde kodları yazıyor o kodlaır gösterne bir modmu var link atabilrimisin